TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Itt vannak a felvételek a rendőrséget elhagyó Jon Jonesról, és rommá tört kocsijáról

2015.04.28. 18:35 td_interim

20150103114621_5d3_4181_1.JPG 

Nem szép látvány egyikük sem.

 

Jon Jones helyi idő szerint hétfő este tíz körül óvadék ellenében elhagyta az Albuquerque-i rendőrséget, ahol kevesebb mint három órával azelőtt adta fel magát. Az Új-Mexikó-i KOAT tévécsatorna riportere a helyszínen várta a harcost, de – ahogy arra számítani lehetett – egy mondatot sem sikerült kihúznia belőle. Jones végig papírlappal takarta az arcát, ügyvédjével sietve beült egy autó hátsó ülésére, és elhajtottak. A csatorna riportja: 

Azóta kikerült a netre egy fotó a Jones által bérelt kocsiról, amivel karambolozott. A jármű elég szörnyű állapotban van:

20150427_221400-1_0_0.jpg

Jon Jones vasárnap reggel – feltehetőleg betépve – áthajtott a piroson, közúti balesetet okozott, melyben egy terhes nő a karját törte, majd futva elmenekült a helyszínről, és több mint egy napig bujkált az őt kereső rendőrök elől. 

fedor_sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr117406740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása