TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Az UFC-nek nem sok esélye volt Lesnar szerződtetésére

2015.04.23. 18:59 td_hriczuakos

brock_lesnar_wallpaper_by_rated_gfx-d5j2n7w.png

Ezt maga Dana White mondta, amikor arról kérdezték őt egy korábbi rádióinterjúban, hogy mennyi esélye van annak, hogy a „Nagy Fehér” valaha is visszatér a ketrecbe.

 

 

 

Az UFC PPV vonata egyértelműen akkor robogott a legjobban, amikor Brock Lesnar nevét vélhettük felfedezni a főmeccsen, és gyakorlatilag mindegy volt, hogy ki ellen harcol, mindenki látni akarta őt. Ehhez persze kellett az is, hogy a WWE-ben is a csúcsra törjön, így amikor a pankrációt maga mögött hagyva az MMA-ba kóstolt be, várható volt, hogy rekordot születnek majd. Brock pedig összehozta magának a nehézsúlyú bajnoki címet, melyet aztán Velasquez ellen bukta el, Overeem pedig valósággal kivégezte őt testrúgásaival. Lesnar ezek után úgy döntött, hogy hanyagolja az MMA-t, bár sokan úgy tudták, hogy visszavonulása nem lesz végleges.

Majd visszatért a WWE-be, ahol szintén nagyon várták, és bár nem lett állandó szereplője a történéseknek, mindig ott volt a középpontban, hogy aztán ismét megnyerje a WWE övét. Mivel kisebb összetűzésbe keveredett Vince McMahon-nal, újra felvetődött a lehetősége, hogy Lesnar visszatér a kopaszékhoz, de hosszas huza-vona után végül mégis a maradás mellett döntött. White így nyilatkozott a történtekről:

„Még csak a közelében sem voltunk annak, hogy szerződtessük őt. Azt tudtuk, hogy egy kis szünetet tart majd, és valószínűleg visszamegy pankrációzni, ami szerintem is helyes döntés volt a részéről. Amikor Brock megérkezett az UFC-be, nagyszerű dolgokat vitt véghez, viszont Vince McMahon ajánlatával szemben nem volt esélyünk. Különben is, Lesnar már 38 éves, valószínűleg ez is nagy szerepet játszott a döntésében.”

H.Ákos

otg_banner_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr247392464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása