TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Alexander Gustaffson: Johnsont 7 alkalomból 6-szor legyőzném!

2015.04.10. 16:42 td_titusz

gustafsson_992.jpg

Néhány hónappal ezelőtt az UFC félnehézsúlyú trónja kapcsán egyetlen kép lebegett a szemünk előtt: a bajnok Jon Jonesnak élete legkomolyabb ellenfele ellen kell ismét kiállnia, aki nem más, mint a svéd fenomén, Alexander Gustafsson. Aztán mindenfajta sérüléshullám miatt ide-oda pakolgatták a meccset, majd az ellenfeleket, melynek végeztéül Jones ellen Daniel Cormier próbált – nem túl sikeresen – szerencsét, míg Gustafsson pár kör hiszti után belement abba, hogy az UFC-ben hamvaiból feltámadt Főnixmadárral, Anthony Johnsonnal meccseljen.

 

A meccs eredménye mindenki előtt ismert, 30.000 fanatikus svéd szurkoló előtt Gustafsson TKO vereséget szenvedett az amerikai ütőgép-KO királytól.

Ebben eddig semmi újdonság nincs, olvashattatok erről eleget a külföldi sajtóban, és nálunk is, most azonban Gustafsson beállt azon harcosok népes táborába, akik egy masszív verés után nem restek azzal "haknizni", hogy márpedig én akkor is jobb vagyok, csak a csillagok meg a hold, ecetera ecetera. Persze nem kisebbítette Johnson érdemeit, de próbálta tisztára mosni a szennyest. A nemrég még a visszavonulását fontolgató svéd az alábbiakat nyilatkozta az MMAFighting.com weboldalnak:

„Hét alkalomból hatszor simán győznék Anthony Johnson ellen. De most az egyszer nem sikerült. Egy nap a topon vagy, a másik nap a legmélyén. Ez így működik.”

Érdekes gondolat, egy biztos, hogy a svédnek lesz lehetősége bizonyítani az igazát, hiszen a júniusban megrendezésre kerülő berlini UFC gála főmeccsét vívja majd Glover Teixeira ellen. Elmondása szerint csupán egy dolgot tanult vereségéből: mindig védekezz.

„Nem volt időm, hogy megmutassam, mi lakozik bennem. A meccs nem tartott sokáig, de megtanultam, hogy jobban kell figyelnem a védekezésemre. Kezek fenn, áll lent, és legyél kész bármire. Nem pihenhetsz, még egy tized másodpercre sem. Mert ez történt, és a meccs túl gyorsan véget ért.”

„Nem sok mindent lehet elmondani arról a meccsről. Eltalált, és jól talált el. Néha ennyi is elég. Megpróbálok szembenézni a démonjaimmal. Kétségek és önbizalomhiány gyötör, úgy érzed, hogy nem vagy elég jó ahhoz, hogy a világ legjobbja legyél, és ez a legkeményebb az egészben. Néha végig kell menned ezen, és feldolgoznod. Tudom, hogy bennem van az, hogy a legjobb legyek. Amikor így veszítesz, az csak egy visszalépés.”

Ti mit gondoltok, valóban csak szerencséje volt Johnsonnak? Gustafsson tényleg képes 7 alkalomból hatszor legyőzni őt? Nemsokára kiderül, hogy egyáltalán lesz-e erre lehetősége a svédnek, hiszen ismét egy nagy ütő ellen kell bizonyítania, és most sem lankadhat a figyelme egy másodpercre sem.

conor-sign-up.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr297356598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása