TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Buchinger ’Buki’ Iván meccsét itt nézheted élőben ma este

2015.04.10. 09:43 td_axl

buchinger-m-1-challenge-56.jpg

Buki ma este Moszkvában mérkőzik az M-1 Challenge 56 gálán Aliyar Sarkerov ellen superfight mérkőzésen, vagyis Iván pehelysúlyú öve nem lesz terítéken.

 

Múlt héten derült arra fény, hogy a Tural Ragimov elleni visszavágó elmarad Buki számára, Tural ugyanis megbetegedett és így nem vállalta a küzdelmet. A beugró Aliyar Sarkerov lett, aki erős birkózó alapokkal rendelkezik, ami alapvetően Ivánnak kedvez, hiszen ő is ezzel a háttérrel rendelkezik. Ugyan a felkészülés nem egy ilyen stílusú ellenfélre volt kihegyezve, de ettől függetlenül Iván optimistán várja a küzdelmet.

Na, de a lényeg! Ma este 19:00-tól (más infók szerint 20:00-tól) indul az M-1 Challenge 56 main card, élőben pedig ezen a linken tudjátok majd nézni. Én előre láthatólag a bősi Monika Espressoban teszem majd ezt Buki barátival, make some noise Bős!

Bukival az oroszok csináltak egy röpke interjút is, amit alább láthattok. Veled vagyunk Buki, WAAR!

Ivan "Buki" Buchinger interview for #M1Challenge56 Watch the whole event online: WWW.M1Global.TV#MMA #M1Global #M1Challenge #Video #Fighting #Buchinger

Posted by M-1 Global on 2015. április 8.

buki.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr197355490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása