TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Zsírkirály videón dübörög a lengyel MMA

2015.04.08. 19:25 td_interim

stories_from_poland.jpg

Ennél jobb hangoló nem készülhetett volna a UFC Fight Night: Gonzaga vs Cro Cop 2 elé.

 

Remek ötlettel rukkolt elő a UFC: a svéd MMA felemelkedését bemutató videójuk után megcsinálták a sport lengyelországi helyzetét dokumentáló kisfilmet is, de míg előzőleg egyetlen városra és edzőteremre koncentráltak, addig most csavartak egyet a történeten. Fogták Dan Hardyt, ledobták Lengyelország kellős közepére, és egyhetes körútra küldték, hogy kiszimatolja, mi újság a sógoréknál MMA-ügyileg.

 

Az eredmény egy hangulatos road movie, ami átszeli a fél országot, és minden egyes állomáson más és más klub életébe pillanthatunk bele. Hardy egy kisváros szemtelenül profi gáláján kezdi a lengyel MMA-élettel való ismerkedést, aztán útja során bemutat néhányat a hétvégi gála hazai harcosai közül, és közben többször is jól megruházzák.

 

Hol páncélos lovagi küzdelemben, hol a birkózószőnyegen gyűrik össze, találkozik a co-main event hazai hősével, Jan Blachowicz-cal, és végül eljut a krakkói rendezvény helyszínére, a Tauron Arénába, ahol a UFC női szalmasúlyú bajnoka, a megszokott módon szuperjófej Joanna Jedrzejczyk vezeti körbe. Ha ez a film nem hozza meg az étvágyad a Fight Night: Krakkóhoz, akkor semmi!

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr737351050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása