TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Lovagok törnek be az M-1 Challenge 56-ra!

2015.03.26. 18:23 td_Emree

untitled_0_0.jpg

Evgeniy Bedenko és Ivan Vasiliev összecsapása is színesíti az M-1 Challenge 56. gáláját Moszkvában. A harcosok középkori lovagi felszerelésben lépnek a küzdőtérre és korhű fegyverekkel vívják az összecsapást.

 

Az M-1 korábban jelentette be, hogy a nagy sikerre való tekintettel indítani szeretne egy ligát, hasonló harcok lebonyolítására és eddig úgy fest, valóban komolyan gondolták ezt a kezdeményezést.

A szervezet információira alapozva izgalmas összecsapásra számíthatunk, hiszen mindkét fél ismerős a vegyes harcművészetek világában.

Evgeniy Bedenko jelenleg váltósúlyban nyomul. A kalinyingrádi Zapadnaya Bashnya (Nyugati Torony) csapatát képviseli. Korábban a White Castle és a Clash of Nations tornákon nyújtott teljesítményével hívta fel magára a figyelmet.

Ellenfele Ivan Vasiliev 11-2-es mérleggel érkezik a „bunyóra”. Vasiliev szintén feltűnt a White Castle és a Clash of Nations gáláin is. Emellett kétszeres orosz bajnok.

Kíváncsi vagyok mit fog kezdeni egymással a két harcos talpig páncélban! A mérlegelés páncélban vagy anélkül zajlik?

Ez lesz a negyedik lovagi párbaj mióta az M-1 bejelentette az M-1 Medieval lovagi projektet. Az első ilyen ütközet a M-1 Challenge 50: Battle on Neva elnevezésű gálán kapott helyet. Az ötszörös világbajnok Sergei Ukolov csapott össze Michael Iveyvel. Az csatát Ukolov nyerte. Ezt még két lovagi harc követte Ingusföldön. És ezt a sort folytatja a Moszkvában esedékes negyedik bunyó is.

Ennek a gálának egyébként magyar vonatkozása is van, hiszen Buchinger Iván itt készül megvédeni a szervezet pehelysúlyú övét, az általa korábban már egyszer legyőzött Tural Ragimov ellen.

b9z0aytiqaaahb7_jpg_large.jpg

Kellhet ennél több?

Ha bírjátok az emberi „páncélosok” szeletelését azért, ha pedig Buchinger Ivánnak szurkoltok, akkor azért lesz ez a Ti gálátok!

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr367306146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása