TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Glory 20: Dubai élő közvetítés

2015.04.03. 13:27 td_interim

glory_20_poster.jpg

Korán indul az aktuális bunyóhétvége – Dubajban két órával előbbre tartanak, mint nálunk, ami azt jelenti, hogy a világ első számú kickbox szervezetének gálája pont időben érkezik ahhoz, hogy meló helyett alibizéssel és streamfigyeléssel tölthesd a hét utolsó munkanapjának a végét.

 

_sjgz1ukwwtei0fvyu6unurudz8utt4urpnte-9eesy_0_0.jpg

 

A Glory 20-on két bajnoki cím sorsa dől el: könnyűsúlyban Robin van Roosmalen próbálja megakadályozni Andy Ristiet abban, hogy forduló/ugró/szteppelő/bűvésztámadásaival lepofozza a derekáról az övet, a co-main eventen pedig Gabriel Varga és Mosab Amrani dönti el, ki lesz a szervezet első pehelysúlyú királya.

 

thumb_16256_news_promo.jpeg 

A main card fennmaradó részét a középsúlyú négyes torna teszi ki, ahol eldől, ki lesz Artem Levin következő kihívója, a superfightok között pedig hat kickbox meccs mellett egy hagyományos ökölvívó találkozót is rendeznek. A superfightok magyar idő szerint délután fél ötkor kezdődnek, a main card pedig este hétkor csap bele a lecsóba. A közvetítéseket itt találod, vagy épp itt. 

 

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr987335722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása