TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: II. Debrecen Grappling Bajnokság beszámoló

2015.03.20. 15:25 td_axl

global_graplling.jpg

A harmadik évad március 7-én a II. Debrecen Grappling Bajnoksággal folytatódott. Idén a verseny házigazdája Szöllősi László és Czuprik István, valamint a Combat Club – Gracie Barra Debrecen volt. A helyszín az egyetemi Agrár Centrum csarnoka volt a Böszörményi úton az egyetem területén. Itt rendezték meg a versenyt négy tatamin. A Global Grappling beszámolóját ugrás után olvashatjátok.

 

A megnyitó kedves színfoltja volt, amikor a házigazda klub fiai köszöntötték a versenyen résztvevő hölgyeket, leányokat. Köszönjük a megemlékezést a Nőnapról! A debreceni klubok nagy számban indították a versenyzőiket, de máshonnan is sokan jöttek, a nevezések száma a tavalyi másfélszerese lett. Nagyon szép kategóriák alakultak ki, mindenki talált magának megfelelő ellenfelelt. A nagyszámú közönség közel háromszáz mérkőzést láthatott Gi Grappling, NoGi Grappling és Kesztyűs Küzdelem versenyszámokban.

A verseny főbírája Kovács Gábor, versenyigazgatója Berkes László, bírái Fekete Sándor, Herle Zsolt, Galisz Péter, Vancsik Nándor, Izsák Bálint, Lisztes Károly, Krajkó Zoltán és Greksa Zoltán voltak. Utóbbi két bírónk itt debütált, ezen a versenyen voltak először fekete pólós hivatalos bírók. Sok sikert kívánunk a munkájukhoz! Segítők jöttek Marcaliból, Hatvanból, Kecskemétről, Kecelről, Miskolcról és természetesen sokan voltak Debrecenből. Köszönjük a segítséget!

Már megszokottnak számít, hogy Szlovákiából kapunk nevezéseket (a Budapest Bajnokságra három klub is nevezett), de az most először fordult elő, hogy Romániából kaptunk nevezést. Szeretettel köszöntjük a Fight Club Marghita versenyzőit és csapatvezetőit!

versenyen NoGi Open volt, nagy küzdelmeket hozott, a végeredménye: NoGi Open -80 kg I. helyezett Kardos Péter – Grizzly Grappling Team, II. helyezett Erdős Máté – Gracie Barra Dél-Pest, III. helyezett Soltész László – Pitbull Debrecen és Zsiga Sándor – Pitbull Debrecen. NoGi Open 80+ kg I. helyezett Ördög Balázs – Miskolci Ju Jitsu Egyesület, II. helyezett Makó Dávid – Gracie Barra Dél-Pest , III. helyezett Kiss László – Grizzly Grappling Team és Tamás László – Gracie Barra Farkasok. Gratulálunk!

Mint minden G4 Liga fordulón, így ezen is különdíjakat ajánlott fel az International Jiu Jitsu Alliance a legeredményesebb versenyzőknek. Az elért helyezések alapján kiválasztott versenyzőknek a díjat a szervezet magyarországi képviselője Nagy Róbert adta át. A Legeredményesebb női versenyző Cserényi Helga – Tatami Centrum lett, a Legeredményesebb gyermek versenyző Sárkány Balázs – Tatami Centrum lett, a Legeredményesebb férfi versenyző pedig Ördög Balázs – Miskolci Ju Jitsu Egyesület Gratulálunk!

Kiosztottuk a rangsor pontokat is. A legtöbb pontokat kapott klubok a következők: 71 pont: Miskolci Ju Jitsu Egyesület, 46 pont: Combat Club – GB Debrecen, 35 pont: 3K Egyesület – Kistelek és Kismészáros Kempo SE, 24 pont: Grizzly Grappling Team, 21 pont: Gracie Barra Nyíregyháza Gratulálunk!

>>> A II. Debrecen Grappling Bajnokság végeredménye <<<

Az évad következő fordulója április 4.-én lesz Pápán. Pápa nyolcadik városként kapcsolódik be a helyszínek közé. Az I. Pápa Grappling Bajnokságon a szokásos versenyszámok mellett most először Kesztyűs Open Lesz! Mindenkit szeretettel várunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr827286695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása