TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Prince Naseem Hamed szerint McGregor a legszórakoztatóbb küzdősportoló napjainkban

2015.02.07. 16:30 td_axl

mcgregor.jpg

Ha te is a boksz nagyra való és csodálatos emlőin nőttél fel, hogy utána a Pride Fc, K-1 és UFC meccsein pislogj, akkor Prince Naseem Hamed neve fogalomként listázott a szótáradban.

 

A pehelysúly felejthetetlen alakjáról van szó, aki Ali után lényegében újradefiniálta az ökölvívást övező show-körítést. Ki ne emlékezne felejtethetetlen bevonulásaira, magabiztos és látványos mérkőzéseire, a lineáris bajnokra a WBC, IBF, WBO és IBF övekkel a derekán. Kovács 'Kokó' István életének valószínűleg egyetlen nagy be nem teljesedett vágyát testesíti meg a Prince elleni bunyó ködbe vesző lehetősége. Hamed júniusban Hall of Fame tag lesz, ő pedig egy friss podcastban arról beszélt, hogy hiányolja napjaink ökölvívásából az olyan szórakoztató egyéniségeket, magabiztos jellemeket, mint amilyen annak idején ő volt.

Egészen pontosan, ha már a boksz világában nem is találni ilyen arcot, az MMA horizontból kiemelkedik egy ember, mint a friss levegő, aki új lendületet adott a bunyónak. Ő pedig nem más, mint Conor McGregor. Hamed szerint ő SZÓRAKOZTATÓ, úgy véli, hogy Conor az ő meccsein nőtt fel és saját fiatal mását látja benne. Nos, Conor július 11-én felülhet az UFC trónjára Aldo ellen, ezzel pedig egy egészen elképesztő karriert tudhat a magáénak. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr567149645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása