TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A UFC egy pontot vonna le minden szembenyúlásért

2015.02.07. 15:47 td_interim

Joe Rogan a podcastjében beszélt Dana White-ék terveiről.

 

Lehet, hogy Jon Jonesnak hamarosan új taktikát kell kieszelnie. A UFC-ben az utóbbi években járványszerűen terjedő, és minden meccset egy csipet szarral megfűszerező szembenyúlós őrület nem tarthat már soká – a UFC-elnök Dana White, és a szervezet ügyvezető igazgatója, Lorenzo Fertitta is kiebrudalná a szemszúrásokat a ketrecből, és úgy tűnik, hamarosan lépéseket is tesznek ezért. Joe Rogan legalábbis erről beszélt nemrég podcastjében.

A napokban beszéltem erről Dana White-tal és Lorenzo Fertittával, és azon a véleményen vannak, hogy jobban kéne büntetni ezért a harcosokat. A kesztyűk ugyanolyanok már rég óta, de annak idején a szembenyúlások messze nem voltak ilyen gyakoriak.

 

Megesik. A srácoknak belenyúlnak a szemébe. Elkerülhetetlennek látszik, de Danának az a véleménye, hogy az ilyen eseteket meg kellene büntetni. Minden egyes szembenyúlásért egy pont mínusz. Ez elég durva, de elejét venné a dolgoknak.

A szembenyúlások kapcsán manapság mindenkinek a félnehézsúlyú fenomén, Jon Jones jut az eszébe, de riválisa, Alexander Gustafsson is sikerrel pancsolt bele Anthony Johnson szemébe januári meccsükön. Ezeknél durvább volt, amikor Urijah Faber Francisco Rivera szemébe nyúlt, mert a bíró nem vette észre, nem intett szünetet, és a vaksin pislogó Rivera egy fojtás áldozata lett. Az utóbbi idők legszörnyűbb UFC-s szemszúrását K. J. Noons követte el Daron Cruickshank ellen, elszakítva Cruickshank bal könnycsatornáját.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr977145089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása