TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Gastelum egyetlen győzelemre van Lawler-től

2015.01.23. 11:38 td_hriczuakos

gastelum.jpg

Az UFC 183 óriási durranásnak ígérkezik, elég csak a visszatérő Anderson és Nick Diaz meccsére gondolni, pedig ezzel még nincs vége az izgalmaknak.

A gála programjában ugyanis helyet kapott a Tyron Woodley vs. Kelvin Gastelum meccs is, mely egyfajta eliminációs összecsapás is lehet a felek között. Gastelum eddig megállíthatatlannak tűnik váltósúlyban, legutóbb például elkapta Jake Ellenberger-t, aki évek óta a súlycsoport elitjéhez tartozik. Woodley ugyan kikapott Rory MacDonald ellen, de gyorsan vissza is ült a nyeregbe, hogy gyors győzelmet arasson Dong Hyun Kim felett. Kelvin tehát abszolút fekete lónak számít 170 fontban, de egy Woodley elleni győzelem egyből Lawler irányába terelheti, melyről maga Dana beszélt egy nyilatkozatában. A főnök szerint amióta Kelvin betette a lábát az UFC-be, folyamatosan fejlődik, hisz az Ultimate Fighter-ben is könnyedén gázolt át ellenfelein. Továbbá hozzátette, hogy minden képessége megvan ahhoz, hogy világbajnokká váljon, és amennyiben legyőzi Tyron-t, még idén összecsaphat Robbie ellen. Gastelum tehát azzal a tudattal léphet a ketrecbe, hogy karnyújtásnyira van a bajnoki címtől, amely nem kis bravúr lenne a részéről. 23 évesen pedig az MMA világának élén állhat, de ezt nem fogja olyan könnyen hagyni neki Woodley, ebben biztosak lehetünk.

H.Ákos

td_upper_banner.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr907094327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása