TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Mégis összejöhet a Rousey – Cyborg megameccs

2015.01.22. 19:32 td_interim

hqdefault_1_.jpg

Közeledik egymáshoz a UFC és Justino menedzsmentje.

 

Annyira döcögött a szervezés, és annyi probléma jött közbe, hogy gyakorlatilag mindenki eltemette már minden idők legnagyobb női MMA-meccsének a lehetőségét. Aztán még a sírboltot is elfelejtettük, és teljesen be is nőtte a gyom. A UFC azonban nem hagyja annyiban a dolgot, kapát, kaszát ragad, és nekiáll kirángatni a halottat a földből. Úgy tűnik, mégis van esély arra, hogy valamikor összejöjjön a találkozó. Erről Lorenzo Fertitta, a UFC ügyvezető igazgatója beszélt az ESPN-nek.

Természetesen az az érdekünk, hogy Cyborg nálunk harcoljon. Úgy érezzük, valamikor a jövőben meg fog nyílni a lehetőség, hogy összehozzuk a nagy meccset közte és Ronda között, de addig még nagyon sok dolognak meg kell történnie. Be kell bizonyítania, hogy le tud menni 135 fontra, mielőtt megkockáztatnánk, hogy leszervezzük a meccset. Nyilván, ha átjönne hozzánk, és nem tudna lefogyasztani, az katasztrofális lenne.

A terv tehát maradt a régi: Justinónak le kéne fogyasztania 135 fontra, megküzdeni az Invicta harmatsúlyú bajnoki övéért, és ha ez sikerülne, átjöhetne a UFC-be megverekedni Rondával. Cyborg menedzsere, George Prajin pozitívnak értékelte az újabb fejleményeket.

Elmondhatom, hogy Lorenzo és a Zuffa nagyon professzionálisak voltak ezeken a tárgyalásokon. És tisztelettel viszonyultak Crishez, valószínűleg ezért állunk még szóba velük.

Prajin az utolsó mondatával valószínűleg Dana White-ra utalt. A kopasz eddig gyakorlatilag mindent megtett, hogy megakadályozza a meccs tető alá hozását: folyamatosan sértegette Justinót, évekkel az egyszeri lebukása után is kokszosnak nevezte, sőt, azt mondta róla, úgy néz ki, mint Wanderlei Silva tűsarkúban.

Talán érthető, hogy ezek után Cyborg úgy döntött: részéről ennyi, hagyja a fenébe a fogyasztást, és inkább modellt áll pár szexi fotóhoz. Még szerencse, hogy – ha megkésve is, de – észbe kaptak a Fertitta tesók, és kivonták az egyenletből White-ot. Így talán egy nap mégis láthatjuk majd a női MMA két terminátorának összecsapását.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr597098775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása