TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Gabi Garcia metamorfózisa, avagy brutális átalakuláson ment keresztül a brazil bestia

2015.01.20. 14:33 td_Emree

10919056_885375081523612_6122440174342979815_n.jpg

Rengetegen írtak/írnak a harcművészetek pozitív lélektani és fizikai hatásairól. Szerintem, aki kipróbálta magát bármilyen sportban, akár küzdősportban is, csakis egyetérteni tud a szerzőkkel.

 

A tisztelt olvasó közönség korábban is tanúja lehetett látványos „átalakulásoknak” bizonyos sportolók fizikai paramétereit illetően. Folytatva a sort itt egy újabb hír, ami motivációnak sem utolsó. Történetünk főhőse Gabi Garcia, fekete öves BJJ-s, kilencszeres világbajnok, négyszer nyert súlycsoport nélküli, nyílt kategóriában világbajnokságot, ADCC bajnok és négyszeres Abu Dhabi Pro világbajnok. Impresszív nem? Talán még inkább azzá teszi ezt a teljesítményt, hogy Gabi nem kevés extra súlyt cipelt magán korábban.

wanderlei-silva-gabi-garcia-tuf-brazil-role-model-wtf.jpg

Gabi Garcia korábban, a TUF Brazil 3. forgatásán

Gabi Garcia, azonban nem tudni milyen motivációtól hajtva, de valami nagyon komoly változtatást hozott az életébe, aminek köszönhetően külleme komoly átalakuláson ment keresztül. Igencsak előnyére!

 

Gabi Garcia anno és most

Gabi jelenleg a január 21 és 25 között megtartandó BJJ EB-re készül, illetve MMA-ban is bemutatkozik. Utóbbin 84 kilógrammos (középsúly) súlycsoportban venne részt, de a villám vágjon belém, ha ez a nő jelenlegi formájában van annyi.

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr487091327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása