TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 59: McGregor vs Siver mérlegelés élőben itt! Szavazz is egyben!

2015.01.17. 15:24 td_axl

conor-mecgregor.jpg

Bostoni ismerőseimtől azt az infót kaptam, hogy masszív ír európai kontingens érkezett a holnapi UFC Fight Night 59: McGregor vs Siver gálára, szóval a város amúgy is erős ír közössége tovább erősödött, hogy Conor King eljövetelét brutális hangulattal ünnepeljék. Képzeld el mi lesz, ha tényleg beváltja az ígéretét, és percek alatt kivégzi Sivert, vagy mondjuk, ha kikap a német-orosz törpe-terminátortól? Alább szavazhatsz, hogy a McGregor hype-vonat eldózerolja majd Sivert is? Hogy az ír pokolból ízelítőt kapj, élőben nézheted a gálát felvető mérlegelést 22:00-től a szintén alábbi youtube csatornán.

 

td_banner2.jpg

Nem tudok elmenni szó nélkül a Cerrone vs Henderson párosítás mellett. A tegnapi farkasszemes bulin igazi spanolós showt nyomtak, ami egyben nagyszerű pillanata volt a szervezetnek. Nem mellesleg Cowboy két hete rakta helyre Juryt, beugróként mehet nyomban Bendo ellen, így immár harmadjára találkoznak majd. A WEC dicsőséges időkben az akkori szervezet és az MMA történetének legjobb mérkőzései között sorolt háborúkat hoztak egymás ellen, nincs okunk kevesebbet várni a holnapi meccsüktől sem! td_axl izgatott, határozottan. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr67082351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása