TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A WSOF leszerződtette Thiago Silvát

2015.01.15. 19:51 td_interim

b7xcsm_cmae81si.jpg

Pár hónap, és újra ketrecbe léphet a fegyveres fenyegetések miatt a UFC-ből kétszer is kirúgott Thiago Silva. A harcosnak a World Series Of Fighting kínált szerződést.

 

A korábbi UFC félnehézsúlyú harcos exkluzív, többmeccses szerződést írt alá a WSOF-al. Silva egy négyfős tornán vesz majd részt, melynek nyertesét a szervezet 205-fontos bajnokává koronázzák. A brazil ellenfele honfitársa, Ronny Markes lesz, a másik párosítás egyik résztvevője az éppen a Silva ellen vívott vesztes meccse után visszavonult, majd nemrég reaktivált Matt Hamill. A torna negyedik résztvevője egyelőre nem ismert. Mindkét meccset a szervezet március 28-i gáláján tartják, a döntő, ahol a párosítások győztesei csapnak össze az övért, valamikor nyáron várható. Silva korábban fegyverrel fenyegette volt feleségét és annak új partnerét, valamint komolyan meggyűlt a baja a kokainnal is. A WSOF-elnök Ray Sefo szerint ez nem akadály.

Utánanéztünk a helyzetének: a vádakat ejtették. (Thiagót) nem ítélték el. Az én véleményem az, hogy ártatlan vagy, amíg rád nem bizonyítják a bűnösséget. Remek harcos a fickó, úgyhogy adunk neki egy lehetőséget.

Silva tavaly februárban fegyvert nyomott volt felesége, Thaysa Kamiji szájába, majd elhajtott a nő partnere, Pablo Popovitch MMA iskolájához, és vérengzéssel fenyegetőzött. A helyszínre érkező SWAT osztagnak sokkolóval kellett a földre kényszerítenie. A UFC kirúgta, Silva ellen pedig vizsgálat indult kétrendbeli fegyveres támadás és egyrendbeli, hatósággal szembeni, nem erőszakos engedetlenség vádjával. A vizsgálat kellős közepén Kamiji és Popovitch Abu Dhabiba költözött. A Silva elleni vádakat bizonyíték hiányában ejtették, a UFC visszafogadta a harcost, aki később egy interjúban hazugnak nevezte volt felesége vádjait. Kamiji erre videók sorát töltötte fel a YouTube-ra, ahol Thiago – a nő állítása szerint bekokainozva – fenyegetőzik. Az utolsó videón Silva csőre töltött egy fegyvert. Ezek után a UFC végleg kirúgta.

td_ertesites.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr797076379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása