TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Thiago Silva "vesszőfutása", ismét az UFC-ben a brazil harcos

2014.09.09. 09:47 td_Emree

thiagosilva.jpg

Hát nem aranyos?

Miközben a most következő cikket próbáltam összerakni, egy dolog jutott eszembe. Amerikában, bármi lehetséges! Ez a megállapítás legyen, bármilyen közhelyes is, újabb megerősítést nyert a héten. Történt ugyanis, hogy bizonyos Thiago Silvanal elgurult a gyógyszer, berongyolt a Fort Lauderdalei, Florida BJJ akadémiára és fegyverrel megfenyegette az ott oktató Pablo Popovitchot. Persze a dolognak volt előzménye is. Silva csak azután vette ennyire macsóra a figurát, miután megtudta, hogy a korábban már jó ideje elhidegült neje Thaysa Kamiji összeszűrte a levet Popovitchcsal. Állítólag nem kettejük kapcsolata volt az oka a szakításnak Silvával, ez csak követte azt.

Az USA-ban sok minden megtörténhet, de a fegyveres fenyegetőzés kicsit sok. Silvát őrizetbe vették, és vád alá helyezték kétrendbeli gyilkossági kísérlettel. Silvát azonnal kirúgták az UFC-től és jövője az MMA-ban illetve új hazájában is igencsak kétségessé vált. A vádat később módosították gyilkossági kísérletről - hiszen a fegyver el sem lett sütve - két rendbeli fegyveres támadásra és egy rendbeli, hatósági személlyel szembeni nem erőszakos engedetlenségre. Silvát több hétig tartották előzetesben, végül 25.000 dollár óvadék fejében távozhatott. Ekkor futott össze td_axl vele a Blackzillian csapatban márciusban, ahol jót dumált a kedélyes brazil harcossal.

Ilyen izgalmak után érkezett a hír, miszerint a Broward megyei ügyészi hivatal ejtette a vádakat. Azt meg hogy, húzhatnánk fel a szemöldökünket? Nos, az ügyészi hivatal közleménye szerint:

„Minden vádat ejtettek Mr. Silvával szemben. Az áldozat nem volt együttműködő és a nyomozók szerint feltehetően el is hagyta az országot” - vajon, milyen körülmények közt hagyhatta el az országot, az asszonyka?

Ennyire egyszerű. Az UFC elnöke, Dana White gyorsan nyilatkozott a sajtónak és nem kevésbé pozitív fejleményekkel örvendeztette meg a brazil harcost és rajongóit.

„Mikor a dolgok rosszra fordultak, azt mondtam, sosem harcolhat nálunk többé. Mikor láttam a tv-ben, hogy mi történt és meghallottam a vádakat úgy gondoltam, ez nem lesz jó neki. Azonban felmentették minden vád alól. Miért ne harcolhatna újra? Végig ment minden jogi procedúrán és végül ártatlannak bizonyult. Megérdemli, hogy ismét abból éljen meg, amiben a legjobb. A szerződése újból érvényes.”

Na, ugye, hogy ugye? Nem gyenge a sztori az egyszer biztos. Azért, hogy kicsit árnyaljuk a dolgot, ajánlom figyelmetekbe korábbi cikkünket Silva gyerekkoráról. Persze, ettől függetlenül nem értek egyet a módszereivel, de ha az amerikai bíróság szerint ok a sztori, akkor ki vagyok én, hogy beledumáljak? Thiago Silva jelenlegi mérlege 16-3 2NC mellett. Látványos bunyóira nem lehet panasz, és most már szabad ember, így talán egy kis üzleti számítás is van Dana White hirtelen megenyhülésében, de igazatok van, ne legyek már rosszmájú. A végére egy videó, ahol Silva a maga „kedveskedő” stílusában kürtöli szét háláját és örömét.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr36681747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása