TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Megmérgezték az egyik legnagyobb muay thai-reménységet

2015.01.07. 17:50 td_interim

sangmanee2.jpg

A 17 éves Sangmanee Sor Tienpo december elején Thanonchai Thor. Sangtiannoi-al mérkőzött a bangkoki Rajadamnern stadionban. A fordulatos találkozót Thanonchai nyerte meg pontozással. A meccs után Sangmanee rohamot kapott és kórházba vitték. Az orvosoknak sikerült stabilizálni az állapotát, és megállapították, hogy a fiú mérgezés áldozata lett. Ha egy kicsit később érnek be vele a kórházba, már nem tudták volna megmenteni. 

 

Sangmanee vérvizsgálatának eredményét most hozták nyilvánosságra, és alátámasztja az orvosok véleményét. A fiatal harcosnak egy benzodiazepine-koktélt adtak be, melynek összetevői nagyon erős nyugtatók, túladagolva pedig halálosak. A mérgezés körülményeiről semmit sem tudni, de gyaníthatóan egy fogadás van mögötte, és a fogadó nagy összeget tehetett fel Sangmanee vereségére. Thaiföldön a nemzet sportja és a bűnözés szorosan összefonódik, és hasonló mérgezéses esetekre is volt már példa. Az azonban egyedülálló, hogy ilyen elismert sportoló legyen az áldozata. Sangmaneet nemrég még a thai boksz p4p listájának élbolyába rangsorolták. Az eset óta eltel hónapban a fiú kiheverte a mérgezést, és annyira összeszedte magát, hogy nyolcadikán már újra ringbe is lép.

td_ertesites.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr477051035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása