TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Nem jött be az élet? Ian McCall megmondja

2014.11.06. 12:38 td_Emree

uncle-creepy-triumph-united.jpg

Gondolkodtál már azon, hogy kinyír a melód? Esetleg járt már az a fejedben, hogy milyen jó lenne profi bunyósnak állni? Ian McCall az UFC légsúlyú bunyósa már egy ideje benne van az MMA világában, 2002-ben debütált a profik között. A Foxsports munkatársainak adott egy interjút, amiben kifejti gondolatait a profi bunyóról, és arról az életformáról, ami azzal jár, ha valaki ezt az utat választja kenyérkereső foglalkozásnak.

„Lehetne rosszabb is. Lehetne irodai melóm is, ami mellett ki akarnám nyírni magam, tehát tényleg lehetne sokkal rosszabb is. De ez a meló is kinyír minket. Leamortizálja az egyetlen járművünket, amink van, az agyunkat és a testünket. Kinyír engem, végez mindannyiunkkal, de erre szerződtem”

 

„John Lineker – Mccall következő ellenfele – meg is ölhet, de nincs ezzel semmi problémám. Én is legyakhatom és ez is teljesen rendben van, ez része a sportnak. Minden, amit csinálok, a rengeteg szenvedés és lemondás – nem látom annyit a gyerekeimet, amennyit szeretném, a diéta, egész héten vegán kajákat kell ennem – ez mind szívás. Nincs bennük semmi jó. De azt csinálom, amit szeretek és azért is kapom a kevés fizetésem, de legalább megkapom. Lehetne rosszabb is, dolgozhatnék kilenctől ötig.”

Persze mondhatnánk, hogy könnyen beszél ő a tengerentúlról. Ott minden bunyós baromi nagy pénzeket keres. Legalábbis mi ezt hisszük. Mike Russow az UFC volt nehézsúlyúja rendőrtisztként dolgozik Chicagóban. Eddie Wineland, pedig az amerikai lánglovagokat erősíti. És a listát még hosszan lehetne sorolni. Úgyhogy mielőtt azt hinnénk, hogy máshol kolbászból van a kerítés, higgadjunk le egy kicsit.

McCall végre megmondja a tutit. Hoztál egy döntést, viseld a következményeit. Igen lehetne jobb is az életed, de lehetne rosszabb is. És, ami a legfontosabb, még ha azt is csinálod, amit imádsz, az is áldozatokkal jár, néha talán többel is, mint azok a dolgok, amiket utálsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr796868833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása