TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Drogdílerből MMA harcos, Darryol Humphery története

2014.09.07. 17:51 td_axl

Darryol-Humphery.jpg

.40 kaliberű pisztoly csövével szemezni életed egyik emlékezetes pillanata, azt hiszem ezt nem kell különösebben magyarázni. Tegyük fel, hogy Michigan utcáin a nagybátyád az izomkutya és teríti a cuccot, törvényszerű, hogy ilyen szociális környezetben téged is elnyel a dzsungel. Aztán lelövik a főnököt, a neved pedig bélyegként a homlokodon viteti veled tovább a bizniszt, mígnem az utca törvénye szerint téged is le akarnak lökni a létrafokról a feltörekvők, vagy csak a konkurencia ér utol, és golyók repkednek a fejed mellett. Látod a kislányod arcát magad előtt és tudod, hogy nem látod már felnőni. Aztán kapsz még egy esélyt a sorstól, túléled a támadást és tudod, nem lesz több dobásod. Kell egy tiszta lap, ahol önmagad tudsz lenni és küzdeni magadért, a jövődért, az utad pedig a küzdősport világában találod meg. 

Darryol Humphery ezt az utat választotta, négy évvel a drogdíler pályáját elhagyván a United Fight League szervezet amatőr MMA 125 fontos bajnoka. Igazi freestyle bunyós, aki a Flint Central High School-ban szedett össze egy kis birkózó alapot, majd a Berston Field House-ban boksztudást, valamint kérlelhetetlen, agresszív stílussal nyomja, aminek szükségességét az utcán tanulta meg. A profik táborába váltó Darryol tudja, hogy honnan jött és hogy a sikert nem adják ingyen: 

td_polo_banner2.gif

Őszintén szólva, mikor a ketrecbe lépek, nem érzek nyomást magamon. Ha bármilyen kétség, vagy félelem villan át az agyadon, akkor máris veszítettél, ez így működik. Ha félsz, ne menj a ketrecbe, mert csak eladod így a meccset, ne pazarold senki idejét, harcolj, vagy maradj otthon!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr66678175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Void Bunkoid 2014.09.08. 10:09:14

Újabb gázkamratöltelék.

Sexual Harassment Panda 2014.09.08. 11:36:40

@Void Bunkoid: gondolom ezt a szemébe is meg mernéd mondani!

Netuddki. 2014.09.08. 11:48:24

Ti vagytok azok akiknek a versenyén meghalt egy kölyök?

Inquisitor 2014.09.23. 09:39:04

@IGAZI_kovi1970: meghalt? ez milyen verseny volt?
süti beállítások módosítása