TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Demetrious Johnson: Végre igazi főmeccse lesz az UFC 178-nak

2014.08.26. 11:59 td_hriczuakos

01UFConFX2_Presser.jpg

Hőzöngés ide, csalódott drukkerek oda, Jones sérülése miatt kénytelenek vagyunk várakozó álláspontra váltani, egészen a jövő év januárjáig. Ekkor fogják pótolni ugyanis az UFC 178 törölt főmeccsét, melynek helyét a Demetrious Johnson vs Chris Cariaso légsúlyú bajnoki címmérkőzés veszi át. Persze akadnak olyanok, akik csak örülnek ennek a hírnek, például a bajnok, Demetrious Johnson. DJ nemrégiben egy twitter bejegyzésben osztotta meg gondolatait a rajongóival:

„Rossz hír: kicsit tovább kell várnotok, hogy ismét győzni láthassatok engem.

Jó hír: én leszek az UFC 178 főmérkőzésén. Épp időben kapott a gála egy igazi főmeccset.”

Mighty Mouse eredetileg az UFC 177 gáláján volt érdekelt, méghozzá a Dillashaw vs Barao 2 előtt, de Jones sérülése miatt azonban muszáj volt változtatni White-éknak. Johnson mostanság egyre merészebb nyilatkozatokat hagy maga mögött, és állítson most bármit is, mi tudjuk, hogy egy Johnson vs Cariaso meccs nem egyenlő a Jones vs Cormier, vagy Jones vs Gustafsson 2 egyikével sem.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr656608487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása