TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Heyman szerint Lesnar érinthetetlen lett volna egészségesen

2014.08.15. 09:02 td_axl

lesnar_2.jpg

Úgy tűnik, hogy nem telhet el hét anélkül, hogy Lesnar háza tájáról ne indítana valaki egy nyilatkozat-huzatot, ami fellebbenti egy-kép embernek a parókáját és nyomban hozzá szólna a témához. Lesnar három éve vonult vissza, de pusztán a nevével még mindig el lehet adni MMA címlap storykat. Tudja ezt a menedzsere is, Paul Heyman talán a WWE szekér megtolásához, vagy egy pusmogott UFC-visszatérés kapcsán aktívan pingeti a Lesnar-jelenséget.

Elmondása szerint Velasquez domináns nehézsúlyú bajnok, aki ki fogja takarítani a súlycsoportot, de csak egyszer ment a ketrecbe úgy, hogy nem volt 100%-os formában, Dos Santos pedig másodpercek alatt ki is csapta. Nos, Heyman szerint Lesnar a Carwin meccstől kezdődően képtelen volt egészségügyi problémái miatt 100%-os formában a ketrecbe lépni. Ha semmi hátráltató tényező nem lett volna az UFC-pályafutása során, akkor érinthetetlen lett volna elmondása szerint.

Nos, az első paróka Josh Barnettnál repült le, aki Twitterén csak annyit írt, hogy nem érintette volna meg Lesnart, egyenesen megsemmisítette volna. War Master nagy király, Lesnart pedig nem védem, de Cormier jó pár font hátrányból képes volt megforgatni Barnettet a tengelye körül. Már nem tudjuk meg, mi lett volna ha, de játsszuk le a kérdést egy szavazással.

Mi lett volna a Lesnar vs Barnett meccs eredménye?
Barnett valóban össze zúzta volna Lesnart.
Lesnar megoldotta volna Barnett catch wrestling trükkjeit.
The Undertaker befutott volna, no contest.
Poll Maker

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr956605679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása