TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Tim Kennedy véletlenszerű doppingtesztet szeretne

2014.07.16. 09:44 td_hriczuakos

Tim-Kennedy-salute-Credit-Esther-Lin-STRIKEFORCE.jpg

Egyre több és több harcos bukik le mostanában doppingteszt miatt, de nem csupán az UFC-re jellemző ez. Néhány bunyós azzal védekezik, hogy orvosa írt fel számára olyan készítményt, melyben tiltott anyagok is szerepelnek, így akaratuk ellenére kerültek ilyen kínos szituációba. Egy biztos: a kopasz nagyon komolyan veszi az ilyen ügyeket, nemrég például Sonnen volt az, aki elég sokat veszített saját butasága miatt. Az UFC népszerű középsúlyú harcosa, Tim Kennedy hamarosan Yoel Romero ellen csap össze egy nagyszerűnek ígérkező találkozón, ám Tim előtte szeretne néhány óvintézkedést tenni, melyről az ESPN csapatának beszélt.

Tim nehezményezi, hogy mostanában olyan bunyósok is lebuktak az ő súlycsoportjában, akik ellen szívesen mérkőzött volna. Meglátása szerint az UFC nagyon profin kezeli a helyzetet, és azonnal akcióba lépnek, amint kiderül bármilyen turpisság, ez pedig nem csupán a szervezetet, de az MMA-t is képes magasabb szintre emelni. A Romero elleni mérkőzés előtt szívesen aláveti magát bármilyen tesztnek, hisz neki nincs semmilyen rejtegetnivalója. Amikor korábban az NSAC véletlenszerű doppingtesztet hajtott végre, csaknem mindenki lebukott, és a mostani arányokat figyelembe véve még mindig magas azon harcosoknak a számra, akik valamilyen tiltott doppingszerrel élnek.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr366512787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tar Miki 2014.07.16. 19:35:58

Egyáltalán nem érezhető,hogy az UFC bármit is tenne a dopping megfékezése érdekében.Olyan,mintha a dopping tesztek tudatában,befolyásolnák a párosításokat,..letörnék a szarvukat az esetlrges ,,beszólóknak,,...
süti beállítások módosítása