TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

A UFC és a FOX Sports is megszüntette együttműködését Chael Sonnen-nel

2014.07.04. 10:03 td_interim

Chael Sonnen-nek nem ez lesz élete nyara. Először megbukott a Nevada Állami Atlétikai Bizottság május végi doppingtesztjén, aztán ennek hatására visszavonult az MMA-tól, majd kisvártatva a Bizottság újabb tesztjét is elbukta, most pedig, a doppingbotrányok miatt mind a UFC, mind a FOX Sports felmondta kommentátori szerződését.

 

chael_sonnen_5.jpg

 

Sonnen 2012-től volt elemző kommentátor a UFC Fight Night és UFC on FOX gálákon, emellett ő volt a FOX Sports 1-en hetente jelentkező show-hírműsor, a UFC Tonight egyik műsorvezetője.

 

Két gyors idézet két főnöktől:

 

Nagyon kedvelem Chaelt, és tudom, hogy a FOX munkatársai is kedvelik, de négy tiltott szer volt a szervezetében. (…) Kemény döntés volt, de ezt kellett tennünk.

 

Igen, marad a gálán. Mi csak a képességeit fogjuk tesztelni.

 

Az elsőt Dana White mondta, a másodikat pedig a Metamoris igazgató Ralek Gracie. Mind a UFC és a FOX, mind a Metamoris döntése várható volt. Az MMA szervezet és a sportcsatorna nem engedhette meg magának, hogy egy csaló foglalkoztatásával rontson saját hitelén, pláne úgy, ha ezzel óhatatlanul is azt üzenik a fiatal, feltörekvő harcosoknak, hogy nyugodtan lehet csalni, nem lesz következménye, ha elég jó vagy az promóban.

 

A Metamoris engedékenysége mögött pedig természetesen az áll, hogy nem akarnak megválni az újonnan leigazolt aranytojást tojó tyúkról. A várható PPV eladások tekintetében a Metamoris eddigi legerősebb gálája a következő: a UFC-nek hála mind Sonnen, mind a szintén szőnyegre lépő Josh Barnett régóta bejáratott, közismert nevek, és mindketten a trash talk mesterei.

 

A UFC Sonnentől való teljes elhatárolódása egy korszak vége – sokan Chaelben látták Dana White majdani utódját a szervezet élén.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr636470673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása