TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Arlovski ellen tér vissza Bigfoot

2014.07.10. 10:33 td_interim

Nem lehet mindenki Chael Sonnen, hogy minden kérését teljesítse a UFC. A doppingolás miatti eltiltásából szeptemberben visszatérő Bigfoot Silva az elmúlt hetekben másról sem beszélt, mint hogy mennyire szeretne megmérkőzni Josh Barnettel, és KO-val pontot tenni – az amúgy csak Silva fejében létező – rivalizálásuk végére. Nem sok vizet zavartak a próbálkozásai: az amerikai egykedvűen lehűtötte a kedélyeket azzal, hogy ő nem fog Bigfootnak szívességet tenni egy meccsel, és hogy őt egyébként is egy jóval nagyobb kihívás: Junior dos Santos érdekli. Dana White pedig egész egyszerűen szóra se méltatta az ügyet.

070414-UFC-Silva-Arlovski-TV-Pi.jpg

 

Nem marad viszont játszótárs nélkül Silva: nemrég jelentették be, hogy visszatérő meccsére megkapja Andrei Arlovskit. A két nehézsúlyú 2010-ben már megküzdött egymással a Strikeforce-ban, akkor Bigfoot vitte a meccset egyhangú pontozással. A visszavágóra aligha érkeznek majd motivációs problémákkal a harcosok. Arlovski egyrészt megbosszulhatja vereségét, másrészt feledtetheti a Brendan Schaub ellen mutatott borzalmas, bár még így is győzelmet érő teljesítményét, és bebizonyíthatja, hogy nem követett el hibát a UFC, amikor újra leigazolta. Bigfoot pedig a kilenc hónapos kényszerpihenő után jelezheti, hogy doppingszer nélkül is vadállat.

 

Silva a meccset követően kórházba megy, hogy agyalapi mirigyéről leműtsék a kiújult daganatot. A Bigfoot – Arlovski 2 gálát szeptember tizenharmadikán rendezik Brazíliavárosban.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr816493461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása