TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Dominick Cruz készen áll a visszatérésre

2014.07.02. 09:24 td_hriczuakos

Dominick-Cruz-01.jpg

Elég sok minden történt 2011 októbere óta. Nem csupán az UFC harmatsúlyú divíziójának körképe változott meg, hanem szinte mindegyiké. Új bajnokok csatolhatták derekukra az övet, új kihívók értek célba, vagy buktak el, tehetséges harcosok bizonyították, hogy érdemes velük számolni a jövőben. És 2011 októberében láthattuk utoljára a ketrecben Dominick Cruz-t. A korábbi bajnok akkor az azóta légsúlyú bajnokká avanzsált Demetrious Johnson ellen védte meg az övet. Aztán sérülést szenvedett, így kénytelen volt elhalasztani a Faber elleni harmadik összecsapást, majd gőzerővel készült a visszatérésére. Azonban ennek is sérülés lett a vége, és az is kiderült, hogy további hónapokat kell kihagynia Cruz-nak. Időközben Barao elhódította az interim övet, melyet sikeresen meg is tudott védeni 3 alkalommal. Dominick válaszút elé került, és meghozta élete talán legnehezebb döntését: visszaszolgáltatta az övet az UFC-nek.

Most pedig, Barao legyőzésével, TJ. Dillashaw áll a 135 fontos mezőny élén, de fel kell készülnie, hogy egy korábbi bajnok visszaköveteli majd, ami tulajdonképpen őt illetné meg. Cruz ugyanis jelezte, hogy hamarosan visszatér az Oktagonba, ezt pedig a japán Takeya Mizugaki ellen tenné meg. Az ellenfélválasztás nem túl meglepő, tekintve hogy Mizugaki-t 6.-ikként rangsorolják a súlycsoportjában, valamint 5 meccset tudott megnyerni zsinórban. Egy Takeya elleni győzelem megint az elitbe repítené Cruz-t, oda, ahová ő vitathatatlanul tartozik. Reméljük, hogy Dominick mellé áll a szerencse is, és nem sérül le megint, valamint, hogy sok emlékezetes pillanatot okoz majd nekünk, rajongóknak.

H.Ákos

 

td_polo_banner2.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr986434219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása