TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Habash Antoine fantasztikus győzelme!

2014.07.01. 09:07 td_adamrepa

Lengyelországi Wroclaw hatezres szurkolótábora a „Hala Stulecia” impozáns csarnokában nem gondolta, hogy az est főmérkőzésén sokszoros világbajnokuk Tomas Makowski vereséget szenved.

A FEN által szervezett MMA és K-1 gálán 6 MMA és 4 K-1 kiemelt mérkőzés kapott helyet.

Lengyel sztárokkal ukrán, litván, svéd, belorusz és magyar harcosok csaptak össze. A rendezvényt a Fight Box lengyel sportcsatorna élőben közvetítette. Mire elérkezett az utolsó mérkőzés addig csak lengyel kezeket emeltek a magasba.

Tomas Makowski aki többszörös WKN, WKA, WFM világbajnok K-1 ben és Muay-thaiban, vele szemben Habash Antoine a Re-Gym versenyzője, IFMA bronzérmes, WAKO ezüstérmes amatőr kategóriában, WAKO PRO K-1 világbajnok.

Bevonulás, himnusz és jött az első menet, Tomas a tőle megszokott vehemenciával kezdett. Combrúgások és gyors dinamikus kézkombinációkkal próbálta azonnal eldönteni a mérkőzés sorsát. Antoine a taktikának megfelelően ezt nem engedte. Egyenes ütésekkel, felütésekkel, combrúgásokkal talált. Ezekhez még hozzátette ugró térdrúgásait. Így az első menet szünetében Tomas meglepődve ment a hazai sarokba. Antoine pedig nyugalommal hallgatta edzője Rehák György tanácsait.

A második menetben fokozódott a tempó és Antoine fölénye egyre nyilvánvalóvá vált.  Antoine ütéssorozatok után még lendített, vágó combrúgást is bevitt ellenfelének. Tomas ezt nem tudta védeni és az elől lévő térde a rúgás következtében befelé fordult, nem tudott többé lábra állni.

Antoine a 2. menetben K.O.-val győzött!!!

A bíró kihirdette Habash Antoine győzelmét.

A Lengyelek szomorúak voltak, de gratuláltak és elismerték Antoine nagyszerű teljesítményét. Reméljük, hogy a kiváló bajnok Tomas Makowski mihamarabb felépül.

/forrás: kickbox.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr936462507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása