TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

JDS elleni meccsért kampányol Barnett

2014.06.23. 18:41 td_hriczuakos

MG_4924.jpg

Közel 11 évnyi távollét után tért vissza Josh Barnett az UFC-be tavaly augusztusban, és rögvest egy Frank Mir elleni győzelemmel indított. Következő mérkőzésén azonban már nem volt ilyen szerencséje, ugyanis Travis Browne ellen hasonló cipőbe lépett, mint Gonzaga, és végül Browne altató könyökösei megtették hatásukat. Mindez tavaly decemberben történt, azóta pedig Josh-ról jóformán alig lehetett hallani, a napokban azonban jelezte a jövőjével kapcsolatos terveit.

Barnett vs Browne

Pontosabban nem ő, hanem a menedzsmentje, aki szerint Barnett nagyon szeretne legközelebb a korábbi bajnok, Junior dos Santos ellen mérkőzni. Szerintük ugyanis ez a legrövidebb út a bajnoki címhez, mert egy JDS elleni győzelem komoly pozícióba mozdíthatná Josh-t. Ráadásul ennek a meccsnek előbb vagy utóbb amúgy is meg kellene történnie, így felesleges várakoztatni a rajongókat, jobb lenne minél hamarabb túlesni a dolgon. Barnett-nek igyekeznie kell, mert 36 évesen már nem sok esélye lesz a csúcsra jutni, ráadásul az sem biztos, hogy egy „Cigano” elleni győzelem aranyat érne a számára, elvégre szépen jönnek felfelé az újabb kihívók, így lesz kiből válogatni Cain ellen.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr956397839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása