TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Végh Pumukli Attila: Izgatott vagyok a Bellator MMA tulajdonosváltása miatt

2014.06.22. 14:41 td_axl

A hét egyik legnagyobb meglepetés híre volt, hogy Bjorn Rebneyt menesztették a Bellator MMA vezetői pozíciójából, helyére pedig a korábbi Strikeforce CEO Scott Coker került. A színfalak mögött állítólag már régóta készültek a VIACOM háza táján erre a lépésre, Rebney pedig menekülő útvonalakt készített elő. A személyi változás mellett a szervezet életében is nyomon követhető lesz a váltás, ugyanis az eddigi tornarendszert is elhagyják, így a "hagyományos" kihívói pozícióért nagy nevek körbeverése és meccseladhatóság alapon mennek majd a srácok. A maga nemében "demokratikus" piramis rendszer még jól eladható volt eleinte, de maga Rebney köpte arcon pár húzásával ezt a folyamatot, mikor a Bellator MMA kinőtte már régi határait és a PPV-törekvések ellent mondtak ennek a rendszerrel.

Mindez azt is jelenti, hogy Végh Pumukli Attilát legközelebb már nem félnehézsúlyú tornán látjuk, ahová már meghívást is kapott, de várható kézműtétje miatt ezt nem vállalhatta. Hogy ki ellen tér vissza? Newton és Rampage valószínűleg továbbra is egymás ellen mennek, bár Rampage a visszavonulásról kezdett beszélni Rebney távozását követően. De a lehetőségek tárháza megnyílt, főleg, hogy 6 meccsre szóló szerződése van Pumuklinak. És ha Scott Coker jött a képbe, akkor ne feledjük, hogy csúsztatta át a Strikeforcet a ZUFFA számára pár éve, ne lepődjön senki meg, ha ez következik a Bellator MMA-val is hamarosan, nem érdeke a ZUFFA-nak a PPV piacot feldarabolni. Ebben bízik Pumukli is:

Őszintén szólva örülök a vezetői váltásnak, remélem, az UFC megveszi a Bellator MMA-t is mihamarabb! Rendbe jövök és újra mehetek harcolni, mert már kezdek nagyon kiéhezni a küzdelemre! Meglátjuk, hogy ezzel kapcsolatban mit hoz az új elnök számomra, remélem, jobb lehetőségek lesznek, izgatottan várom!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr566398245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása