TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Jó úton a szegedi utánpótlás, Polgár Ádám Bukarestben tér vissza

2014.06.22. 18:00 td_axl

Az már eddig is nyilvánvaló volt, hogy a Tisza partján komolyan veszik a küzdősportokat. Szinte minden szabályrendszerben van egy-egy kimagasló versenyzője a városnak. A jelenlegi korosztályok mögött azonban már ott dübörög a „fiatalság” is, akik szintén szorgosan gyűjtögetik az érmeket.

gk3_n3_1.jpg

A Global Grappling kecskeméti fordulójában képviseltette magát a Szegedi Küzdősport Klub és a Sárközi MMA Team fiataljai, Laczkó Balázs vezetésével, aki a grappling edzéseket irányítja Szegeden. Balázs nagy figyelmet fordít arra, hogy a technikákat helyesen sajátítsák el a srácok, és a begyakorlásra is a szükséges időt fordítják, hogy a versenyeket is magabiztosan alkalmazzák a tanítványok, akik között már most sok tehetség feltűnik. A klub színeiben Gombos Imola, Godó László I. helyen zártak No Gi kategóriában, míg Sima Marcell egy ezüst éremmel térhetett haza, Gombos Kolen pedig Gi-ben állhatott fel a dobó legtetejére. A juniorok mellett veterán kategóriában dobogóra állhatott szintén a klub színeiben Deák András és Dr. Kovács László is.

A fiatalok eredményeiről és hozzáállásáról Sárközi Robi is elégedetten nyilatkozott, aki a grapplinget az MMA egyik előszobájának tekinti, hisz a sportág egyik gerincét adja a földharc. Persze, nem törvényszerű, hogy minden grapplinges (jó) ketrecharcos lesz. Robi kiemelte még, hogy nagyon odafigyelnek rá, hogy fiataljaikat folyamatosan és fejlődésükhöz mérten versenyeztessék, és aki végig járja a ranglétrát, az a 20 évei elejére –számtalan amatőr meccs után - juthat el az első profi MMA mérkőzésig, ahol már aztán kellő tudással és tapasztalattal méretetheti meg magát.

polgár-ádám.jpg

Polgár Ádám visszatér

A babérokon sokáig nem ülnek majd a srácok, fél szemmel már Bukarestre figyelnek, ahol majd Robi vezetése mellett szállnak harcba június 29-én egy FILA által rendezett Grappling és MMA Európa bajnokságon. Hazánkat a visszatérő Polgár Ádám, Galbács Máté, Csernicsek László és Péter Norbert képviseli majd a jelen állás szerint. A nevek olvasva bizakodva várhatjuk a szép eredményeket.  

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr146401075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása