TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Patrick Cummins tízből kilencszer megverné Cormiert, legalábbis szerinte

2014.06.18. 20:30 td_axl

Cummins.jpg

Mindenki kedvenc MMA baristája megint túl sok ristrettót nyomott. Patrick Cummins a Submission Radio-nak nyilatkozott néhány napja a közelgő meccse kapcsán, de a műsorvezetők nem állták meg, hogy ne kérdezzék ki egykori edzőtársáról, Daniel Cormierről is. Cummins teljesen sima TKO vereséget szenvedett Cormiertől a UFC 170-en, de ennek ellenére sem gondol kevesebbet magáról, mint a februári gála promóciós köreiben, amikor azzal haknizott, hogy a 2004-es olimpiai felkészülés során a birkózó edzőtáborban úgy megverte DC-t, hogy az elsírta magát.

„Őszintén hiszem, hogy ahányszor csak ketrecbe lépnék Daniellel, képes lennék legyőzni őt. És tudod tízből talán kilencszer rendesen megverném. Annak viszont örülök, hogy akkor veszítettem ellene, azzal az egyetlenegy alkalommal, amikor esélyem volt a vereségre. Ezt most már kipipáltam, szóval legközelebb már esélyem se lesz kikapni tőle.”

Cummins borzasztóan szórakoztató figura, de a tudománya hálistennek nem áll meg a szájalásnál. Hogy a ketrecben mit ér, arról még nem győződhettünk meg igazán, de a szorgalmával nincs gond: idén harmadszorra is oktagonba lép. Legközelebb július 26-án, a UFC on Fox 12: Brown vs Lawler gálán láthatjuk bunyózni, a röpke nyugdíjából visszatérő Kyle Kingsbury ellen, aki 2012. szeptembere óta nem harcolt.

„Úgy gondoltam, kiveszek egy, tán két nap szabadságot, aztán nyomás vissza dolgozni. Úgyhogy úgy döntöttünk, aláírjuk ezt a bunyót, amilyen gyorsan csak lehet. Láttuk, hogy kell neki egy ellenfél, és szerintem ez egy remek párosítás. Azt hiszem, kábé kétéves kihagyás van mögötte, jó ideje nem verekedett, úgyhogy remélem, ezzel a meccsel végleg nyugdíjba mehet.”

Cummins legutóbb június 7-én, a UFC Fight Night 42-n harcolt, ahol TKO győzelmet aratott Roger Narvaez felett. Elég hamar visszapattan a ketrecbe, talán még a nadrágját se mosta ki azóta.

írta: td_interim

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr236365805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása