TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Dana White: Woodley összeomlik a nagy meccseken

2014.06.16. 19:19 td_axl

woodley.jpg

Tyron Woodley a UFC 174-en súlyos vereséget szenvedett Rory MacDonaldtól. A „Kiválasztott” hónapok óta nagy erőkkel kampányolt a címmeccsért, és márciusban, a Carlos Condit felett aratott győzelmével úgy tűnt, sikerül komoly tényezővé válnia a váltósúly nagykutyái között. A szombat hajnali gálára azonban magabiztossága elszállt, észrevehetően félve érkezett az oktagonba, a meccsen pedig momentuma sem volt.

MacDonald végig dominálta mind a három menetet. Az elejétől fogva rákényszerítette akaratát az akkori harmadik számú kihívóra, aki néhány kitörési kísérlettől eltekintve végig gyámoltalanul viselkedett a ketrecben. Teljesítménye mellett a UFC elnök Dana White sem ment el szó nélkül.

woodley2.jpg

„Rory MacDonald szétszedte Woodleyt. Lefegyverezte, és olyannak mutatta őt, mint aki meg sem érdemli, hogy egy ketrecben legyen vele. Woodley bekrepált a nagy meccsén. A harmadik menetre úgy kellett volna kijönnie, hogy megpróbálja letépni Rory fejét, de még ezt sem tette meg. Ütött párat, nem talált, aztán visszatért ahhoz, ahogy addig harcolt. Alaposan megverték ma este, mentálisan és fizikálisan is. Nagy munka vár rá. Úgy tűnik, a nagy meccseken összeomlik.”

Ez utóbbival White valószínűleg Woodley kiütéses vereségére utalt, melyet Nate Marquarttól szenvedett el a Strikeforce váltósúly címmeccsén, 2012 júliusában. A mostani bénázásával Woodley távol került attól, hogy a UFC övért küzdhessen. MacDonald viszont a tavaly novemberi, Robbie Lawler elleni veresége után magára talált, zsinórban a második domináns győzelmét aratta. A bajnok következő kihívója a Brown – Lawler párharc győztese lesz, de Rory a hétvégéi teljesítményével jelezte: szorosan ott lohol a nyomukban.

írta: td_interim

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr106306950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása