TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

GLORY Last Man Standing - Ghita vs Verhoeven előzetes

2014.06.10. 15:08 td_adamrepa

Június 21-én egy 8 emberes torna várja a kickbox rajongóit és az is eldől, kihez kerül a nehézsúlyú cím,méghozzá Daniel Ghita és Rico Verhoeven között. Marc De Bonte Joseph Valtellini-vel találkozik majd, de ott lesz Joe Schilling, Artem Levin, Wayne Barrett és Cro Cop is, Andy Ristie Ky Hollenbeck-vel csap össze és a GLORY leszerződtette Schilling régi nagy riválisát, a kanadai Simon Marcus-t is. Kettejük ellenségeskedése pedig elég régre nyúlik vissza és az észak-amerikai Muay Thai történetének legkomolyabbika, így a tűzijáték garantált lesz.

Idő közben Rico és Ghita is egymásnak estek a Twitteren - Ghita állítja a mai napig, hogy első találkozásukat - lábsérülése ellenére - ő nyerte és ígéri, hogy többé nem követ el olyan hibát, hogy a pontozóbírókra bízza a dolgot. Rico-nak címzett üzeneteiben 'hercegecskének' és a legunalmasabb harcosnak nevezte ellenfelét, de Rico se maradt rest visszavágni. Még Tyson Fury (Rico barátja) is beszállt a szócsatába Ghita ellen. Forrnak az indulatok, ami a rajongók számára csakis jól, látványos meccsek formájában sülhet el.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr476280561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása