TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Bemutatkozik td_fruska, a wmma vonal gazdája oldalunknál

2014.06.09. 09:32 td_axl

td_fruska.jpg

Sziasztok! Nagy Fruzsinak hívnak, Budapesten élek. Szenvedélyem a küzdősport, a TOTALDAMAGE-nek pedig az „ősidőktől” kezdve követője vagyok. A sport nagyon fontos szerepet játszik az életemben,  fanatikus módon hajtom az álmaimat és próbálom fejleszteni magam.

Ezentúl a blog felületén a wmma - elsősorban női mma, de a határterületekre is kitérve a női küzdősport világából fogok nektek szemezgetni hétről-hétre td_fruska néven. Nagyon örülök neki, hogy a TD család fogékony a témára, mert meggyőződésem, hogy még manapság is sokan lebecsülik, alábecsülik a női harcosokat. Ami engem illet, nem bizonygatni szeretném, hogy igenis van keresni valója egy nőnek a ketrecben.  Nyitott gondolkodású vagyok a témában, ha színvonalas, jó bunyót nézhetek, nekem nem számít, hogy nő vagy férfi e az elkövető!nOlvassátok szorgosan a TOALDAMAGE blogot, puszi, td_fruska.

p.s. Ezt a vicces kis nevet az edzőm ragasztotta rám, aki a legszebb ember a világon, magas, izmos és jóképű.  Ez amúgy nem igaz, de jól hangzik

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr576289563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása