TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Exkluzív Totaldamage könyvismertető

2014.05.30. 12:29 td_adamrepa

EssentialsCover.jpg

Június 14-én nem kisebb dolog történik, minthogy kijön az első európai, átfogó MMA oktató-könyv, mégpedig a sokak által a Golden Glory-ból, a GLORY-ból vagy éppen a Shooto kapcsán ismert Martijn De Jong (akivel már mi is készítettünk régebben egy interjút) és Edgar Kruying tollából. A könyv több, mint 700 képet, 100 egyedi technikát tartalmaz, mindezt több, mint 200 oldalon. Van benne némi MMA történelem, verseny-stratégia, felkészítő gyakorlatok, ütő- és rúgó-technikák, levitelek, föld-technikák (irányítás), subok, guard passok és még sok minden más is. Kötelező darab, olyan nevek ajánlásával, mint Bas Rutten, Gökhan Saki, Marloes Coenen és még sokan mások.

Martijn De Jong maga is MMA harcos volt, de fekete övvel rendelkezik bjj, karate és jiu jitsu stílusokban is, ráadásul több, mint 26 év tapasztalat van a háta mögött. A Golden Glory-val nem egy K-1, Shooto, DREAM, Strikeforce bajnokot neveltek ki. Martijn főleg a BJJ, Jiu Jitsu, Karate, Judo, Thaibox, birkózás és Shooto stílusokat tanulmányozta behatóbban, a karrierje aktív szakaszának lezárása után pedig inkább az oktatásra koncentrált és számtalan bajnokot nevelt ki. Az ő kezei alól került ki például Marloes Coenen, Alistair Overeem, Siyar Bahadurzada is, hogy csak néhány ismertebb nevet említsünk.   

Edgar Kruyning a világ legtöbb fekete övének birtokosa, akinek összesen körülbelül 43 danja van Ju-Jutsu, Aikido, Aikibudo, Iaido, Kobudo, Karate és egyéb stílusokban. Edgar 2000-ben alapította saját grappling és MMA csapatát és 10 könyvet, valamint 3 videót is kiadott már az MMA témájában. A könyvvel kapcsolatos (angol nyelvű) oldalt a Facebookon a www.facebook.com/The.Essentials.of.MMA oldalon találjátok. Itt követhetik nyomon a híreket, friss videókat, előrendelhettek és egyebek.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr286234726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása