TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Totaldamage exkluzív GLORY interjú

2013.10.31. 12:22 td_adamrepa

GLORY_WS.jpeg

Sokszor írtunk már a GLORY-ról az oldalon a különböző gálák, párosítások, pletykák és hírek, érdekességek kapcsán és elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy tető alá hozzunk egy exkluzív interjút is végre. A lehető legmagasabb szintig mentünk el és egyenesen Martijn De Jong-ot kérdeztük, aki a meccs-párosításokért, az új tehetségek felfedezéséért felel, korábban többek között Alistair Overeem edzője volt.

Szép kilátások?

A GLORY történetéről egyik előző cikkünkben bővebben is olvashattok, így most abba itt nem mennénk bele részletesebben még egyszer, mindenesetre azt elmondhatjuk, hogy a befektetett munka a jelek szerint kezd beérni: a GLORY 11 Chicago átlagban 381.000 nézőt hozott a képernyő elé, ami 782.000-en tetőzött. Ez azért is szép eredmény, mert az időzítés nem feltétlenül kedvezett a GLORY-nak: a Bradley/Marquez PPV is erre az időpontra esett, valamint az Amerikában népszerű főiskolai foci program is. Ráadásul azt se felejtsük, hogy a harcosok nagy része Amerikában - eltekintve a sport rajongóinak kemény magjától - szinte teljesen ismeretlenek.

Az interjú

Ennyi áttekintés és háttér, kontextus után most már vágjunk a közepébe a dolgoknak! Martijn egy hivatalos szóvivőn keresztül válaszolt kérdéseinkre és készségesen felelt mindenre.

Totaldamage.hu: Kezdjük rögtön azzal, hogy a GLORY 11 gála kapcsán rengeteg jót hallottunk a szakkommentátor Duke Roufus-ról, akit a szakma és a rajongók egyaránt csak dícsértek. Hogyan került Duke a képbe?

GLORY: Duke nagy tiszteletnek örvend a rajongók, harcosok és úgy általában a harcművészetekkel foglalkozók körében (legyen az BJJ, kickbox vagy MMA). Nagyon elhivatott a sporttal kapcsolatban és nagyon sokat tud a sportolókról is. Logikus volt a választásunk.

T : Úgy tűnik szépen alakul a felhozatal a harcosokból. Tyrone Spong elég jó húzónévvé kezd válni, de ki az, akire még építeni szeretnétek, akit egyfajta sarokkővé szeretnétek tenni, hogy megvethessétek a lábatokat az Egyesül Államokban?

G : A sztárokat a tv-ben látható eredményeik teszik azzá. Amerikában igazából csak a Spike TV-n látható GLORY 11-vel volt lehetőségünk a háztartások többségéhez eljutni és nagyon örülünk, hogy többen láttak kickboxot azon az egy estén, mint addig a sport történetében bármikor.

T : Van esetleg valami más is a láthatáron a GLORY számára, túl a Spike TV-n?

G : Arra kell kérnünk a rajongókat, hogy kísérjék továbbra is figyelemmel az eseményeket. Sok meglepetés van még a tarsolyunkban, mind az amerikai, mind pedig a világ más részein élő közönségünk számára.

T : Mi a helyzet a nehézsúlyú mérkőzésekkel? Továbbra is lesz pár ilyen meccs minden egyes amerikai gálán (mivel úgy tűnik ezt ott nagyon szeretik)?

dejong.jpg

Martijn De Jong

G : Minden súlycsoportnak megvannak a maga érdemei, és mindegyik a rajongói populáció más-más részeiben talál visszhangra, de azért azt nem mondanám, hogy USA=nehézsúlyúak.

T : Úgy tűnik feltörőben van a WMMA. Terveztek esetleg Golden Glory-s lányokat ilyen irányba küldeni vagy esetleg a női kickboxot is elkezditek felépíteni?

G : Igazából jelenleg teljesen lefoglal minket, hogy a lehető legjobb meccseket hozzuk tető alá a jelenlegi felhozatallal, de ki tudja mit hoz a jövő?

T : Mivel te vagy a felelős a tehetségek felkutatásáért, fejlesztéséért és a meccsek összeállításáért, tudnál esetleg mondani pár dolgot, hogy milyen terveitek vannak, kiket akartok szerződtetni (ha vannak épp ilyen tervek)? Mire figyeltek, mit kerestek pontosan ilyenkor? Hogyan tudnak a harcosok a radarotokra kerülni?

G : Igazából a helyi promóterekre figyelünk, a beküldött videókat nézzük meg és úgy általában véve is fülelünk, hogy mi a helyzet. Ezen a szinten azért már a legtöbb - ha nem az összes - harcosnak volt már jópár profi meccse, mielőtt csatlakozott volna hozzánk és így szúrtuk ki őket.

T: A GLORY 12-ről már mondhatjuk mindent tudunk. De hogy alakul a GLORY 13? A promók alapján Holzken ott lesz, de ki még? Elárulhattok bármit erről? ;)

G: Jelenleg teljes gőzzel a GLORY 12-őt promótáljuk (a gála előzetesét ld. lentebb), de lesznek még bejelenteni valók. Egyelőre mindenkinek azt javasolnám, hogy regisztráljon az oldalunkon és kövessen minket a közösségi média oldalakon, mert az a leggyorsabb módja annak, hogy megtudjátok, ha van valami.

T: Üzentek valamit a magyar kickbox, GLORY rajongóinak, a Totaldamage olvasóinak?

G: A közép-európai rajongók és hőseik jelölték ki az utat a sportban. Hálásak vagyunk mindenért, amit azért tettek, hogy itt lehessünk ma. Sok minden jön még! Még csak 19 hónaposak vagyunk, de a GLORY már 170 helyre/országba eljutott, szóval hálásak vagyunk a sport fellegvárainak, amelyek idáig juttattak.

Répa Ádám, (C) 2013 a totaldamage.hu számára

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr115603750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása