TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Gina Carano: Ronda Rousey újabb kihívót kapott?

2014.05.22. 09:25 td_Emree

0.jpgLehetséges, hogy a jövőben ez is valóra válik?

Azok számára, akik nyomon követik a női MMA világát ismerősen csenghet Gina Carano neve. Meg, azok számára is, akik szeretik a filmeket. Nos, a fent említett hölgy közel van ahhoz, hogy címmérkőzést kapjon az UFC-ben. A cím megszerzéséhez, pedig nem kell mást tennie, mint legyőzni Ronda Rousey-t, az UFC jelenlegi bajnokát. Egyszerűen hangzik nem igaz?

Az igazság az, hogy a fenti mérkőzést hivatalos forrásból még nem erősítették meg. Az UFC elnöke Dana White és Carano kisasszony nemrégiben leültek tárgyalni. Lentebb Dana White gondolatait olvashatjátok a megbeszéléssel kapcsolatban.

„Nagyon bízom benne, hogy sikerül Ginat meggyőzni. Szerződésünk van vele, csak vissza kell őt csábítani a ketrecbe. Várjátok csak ki, amit ez a nő mondani fog. Teljesen lenyűgöző vele beszélni. Nem hiszem, hogy valaha is használtam ezt a szót egész életemben. Ő az egyik leglenyűgözőbb emberi lény, akivel valaha találkoztam. Amikor leülsz vele és meghallgatod, mi jár a fejében a harccal kapcsolatban az valami hihetetlen!”

„Tehetséges, ezt mindenki tudja. És olyan dolgokat mondott nekem, aminek ha a felét mástól hallanám, imádnám érte. Nagyon tetszett, amit mondott és rendkívül izgatott vagyok. Remélem, létrejön közöttünk az egyezség.”

Ez a felállás már csak azért is érdekes, mert korábban Carano attól a Cyborgról kapott ki, akiről folyamatosan érkeznek a hírek, hogy az övért mehetne Ronda Rousey ellen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr636087176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása