TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

A XX. Kick-box Világkupa végeredményei

2014.05.20. 09:24 td_adamrepa

kickboxszeged.jpg

Miután a hazai utánpótlás kick-box versenyzők összesen 41 arany- és ezüstéremmel zártak pénteken a Szegedi Világkupán, másnap az idősebb korosztályon volt a sor, hogy tovább vigyék a kezdő lendületet. Szombaton a magyar versenyzők folytatták a sikerszériát, így Vasárnapig összesen 83 érmet szereztek a mieink a Világkupán.

A Szegedi Kick-Box Világkupa szombati napján a Tatami Sportok közül a light-contact, point-fighting, a kick-light és K1 szabályzatok egyes súlycsoportjainak döntőit rendezték meg, míg a Ring Sportok közül a full-contact néhány súlycsoportjának fináléja zajlott le. Hazai szempontból a legsikeresebb a point-fighting kategória volt, a 47 kg-os női cadett korcsoporttól kezdve a 84 kg-os férfi felnőttekig, több kategóriában.

Szintén remekül teljesítettek a mieink a light-contact versenyeken, ott a szombati nap végén 12 arannyal, 7 ezüsttel és 3 bronzzal zártak. Vasárnap pedig jöttek a hátralévő Tatami és Ring döntők.

A közel 1200 indulóval zajlott megmérettetésen minden súlycsoportot, küzdőstílust és korosztály figyelembe véve 258 magyar érem született, 85 arany, 68 ezüst és 105 bronz megoszlásban. Csongrád megyéből a Magyar Kick-Box Szövetség mellett társrendező Tigers Kick-Box Szabadidő és Sportegyesület, továbbá a Combat DSC, a Dragon Sport Club, a Makó Budo Klub, a Röszke SK és a Vi-Ti-To Se harcosai 31 dobogós helyezést értek el, közte 7 első és 9 második helyet.

  • Full-contact szabályrendszerben második lett a 71kg-os felnőtt csoportban Laszák Zoltán, a Szigetszentmiklós Tököl SE versenyzője, Siklódi József pedig a harmadik helyen végzett.
  • Szintén full-contact kategóriában, 75kg-ban második helyen végzett Balogh Dávid (Fontana KBSE).
  • A 91+ kg súlycsoportban harmadik lett Nagy Tamás (Lajo-s-port Team SE).
  • A nők között, a felnőtt 56kg-os kategóriában második lett Megyeri Csilla (Titán KBSE).

Végeredmények:

Full-contact K-1 szabályrendszer Kick-light
Light-contact Low-kick szabályrendszer Point-fighting

 

forrás: szegedma.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr626183999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása