TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Lombard kihívta Matt Brown-t

2014.05.19. 18:28 td_hriczuakos

Mindössze néhány napja történt, hogy Matt Brown csúnyán leamortizálta Erick Silva-t, „A halhatatlannak” azonnal akadt egy új kihívója. Ez az ember pedig nem más, mint Hector Lombard. A kubai bunyóst finoman szólva sem nyűgözte le Brown teljesítménye, emiatt pedig úgy döntött, hogy a twitteren kérdezi meg a főnököt, hogy nem-e eresztenék össze őket. Hector szerint most erre a meccsre kíváncsiak a legjobban a rajongók, szóval ideje lenne megadni nekik a kívánságot. Néhányan már most előre fogadnak Lombard sikerére, mely annak köszönhető, hogy sokak szerint Brown még nem vert meg TOP 10-es harcost, tehát eddig olyan komoly falakba nem ütközött, mint amilyen Lombard.

Időközben Brown is megszólalt, aki úgy nyilatkozott, hogy sokkal szívesebben találkozna pl. Nick Diaz-zal, mivel mindketten hasonló stílust képviselnek, éppen ezért darálnának a ketrecben. Matt Brown zsinórban 7 skalpot gyűjtött be, és égetően közel van Hendricks trónjához, de a bajnok várhatóan a MacDonald vs. Woodley meccs győztese ellen megy, míg Matt-nek mindenképp nyernie kell egy meccset, lehetőleg egy komoly ellenféllel szemben. És mint tudjuk, Lombard ebbe a kategóriába tartozik…

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr256173314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása