TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Szeptember környékén térhet vissza a „Koreai Zombi”

2014.05.13. 15:32 td_hriczuakos

chan-sung-jung-zumbi-coreano.jpg

A tavaly augusztusban Jose Aldo elleni vereséget követően sérüléssel bajlódó Chan Sung Jung, ismertebb nevén a „Koreai Zombi” idén térhet vissza a ketrecbe. Az eredeti tervek szerint Chan leginkább Ricardo Lamas ellen szeretett volna küzdeni, azonban Lamas azt tervezi, hogy hamarabb ketrecbe lép, és nem várja meg a Zombi felépülését. Így viszont új ellenfelet kell keresni a koreai számára, és erre a feladatra állítólag Dennis Bermudez szívesen vállalkozna. Bár az UFC most azt a politikát vallja, hogy Chan egy olyan harcos ellen mérkőzzön, aki egy vereséggel a háta mögött érkezik, tehát így is van választék bőven.

5 The Korean Zombie dislocates his shoulder and Aldo pounces on him for the win at UFC 163.

 Zombie válla kimegy Aldo ellen

Egyébként a beszámolók alapján Chan válla nagyjából 90%-os, ennek köszönhető, hogy visszatérésére nagyjából augusztusban vagy szeptemberben számíthatunk. Addig még sok minden történik majd az UFC-n belül, minden esetre a rajongók biztos nagyon várják már a mindig izgalmas bunyót produkáló Chan Sung Jung-ot.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr406148907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása