TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Lombard elől menekül Nick Diaz?

2014.05.07. 19:34 td_hriczuakos

A Nick Diaz körül kialakult mizéria továbbra is folytatódik, a korábbi Strikeforce bajnok ugyanis nem nagyon töri magát a visszatérése miatt. A GSP elleni veresége óta „jegeli” magát, bár kapott ajánlatot különböző harcosok ellen, de mégsem bólintott rá egyikre sem. A stocktoni bunyós korábban kijelentette, hogy csakis abban az esetben lépne ismét a ketrecbe, ha garantált címmérkőzést kap. A Condit elleni visszavágó sem érdekelte igazán, Hendricks bajnokká koronázása után viszont elmondta, hogy kiállna Johny ellen, de erre azért kevés esély mutatkozik. Másrészről megnőtt a kihívók száma a súlycsoportban, így aztán van kikből válogatni, tehát emiatt sem igazán szorulnak rá Dana-ék, hogy Diaz-nak adják a meccset.

Közben Hector Lombard megint megvillogtatta azon tehetségét, melyet a Bellator-ban láttunk tőle, és amelyből korai UFC-s karrierje alatt csak keveset mutatott meg. Mondjuk az túlzás, hogy bedarálta a mezőnyt, de mégis egyre közelebb van a kihívói pozícióhoz, oka tehát van reménykedni, véleményem szerint komoly esélye lehet a bajnok ellen. Lombard nemrégiben Ariel Helwani-val beszélgetve elárulta, hogy szerinte Diaz menekül előle, pedig ő szívesen benne lenne a buliban. Mondjuk Nick ellen is szívesen megnézném a kubait, de amennyiben Diaz-nak nem ajánlanak fel legalább fél misit a meccsért (igen, címmeccs hiányában ennyit kér), addig nagy sansz nincs a mérkőzésükre. Hector így Patrick Cote ellen mehet legközelebb, már ha a kanadai harcosnak is megfelel ez a felállás.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr416120302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása