TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Badr Hari és Peter Aerts egy gálán tér vissza

2014.05.06. 19:56 td_axl

Kezdjük ott a történetet, hogy a klasszikus "visszatér" kifejezés igencsak helytálló most mindkét harcos esetében. Egyrészt Badr Hari kisebb pihenőnek néz elébe, miután első fokon elítélte a bíróság súlyos testi sértés miatt. A fellebbezés és egyéb formaságok miatt még kint van Hari, így bele is fér számára egy négyes tornán indulni a GLOBAL FC május 29-i cardjában. Tekintve, hogy a torna többi indulója olyan neveket vonultat, mint Stefan Leko, Arnold Oborotov és Peter Graham, egész pofás küzdelmek kerekedhetnek. Graham és Hari romantikus közös múltra tekint vissza, Peter ugyanis 2006-ban Badr állkapcsát törte ketté egy 'pörgőrúgással. Graham amúgy épp most szerződött a Bellator MMA-hoz is, szóval MMA is nyomja majd párhuzamosan.

 Graham vs Hari I

Peter Aerts meg már kétszer vonult vissza az elmúlt két évben, legutóbb decemberben a GLORY nehézsúlyú bajnok Verhoeven ellen istenbizonyra, de ez eddig tartott, ismét. Nem bánom mondjuk, de azért viszonylagos egészségben megöregedni is látnám még, Dewey Cooper ebben talán nem fogja veszélyeztetni a GLOBAL FC gálán.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr816128059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása