TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

MAX2014 - SCITEC NUTRITION Harcművész és Küzdősport Expo sajtótájékoztató

2014.04.30. 18:55 td_axl

expo.jpg

Az MAX 2014 Expo Magyarországon úttörőként kívánja a különböző küzdősport irányzatokat egy rendezvény keretén belül összefogni, ami mondanom sem kell, hogy egyedülálló lehetőséget nyújt az egyes sportágak számára a bemutatkozásra és népszerűségük növelésére, egyszersmind a magyar küzdősport fejlődésére. Oldalunk is ezt az elvet követve a kezdeményezés létrejöttétől kezdve támogatja a rendezvényt, így örömmel fogadtuk az invitálást is a MAX 2014 Harcművész és Küzdősport Expo sajtótájékoztatójára, melyet Symbol Budapest Étteremben rendeztek. 

Az igényes környezetben és rangos vendégek jelenlétében S. Kovács Ádám az Expo főszervezője nyitotta meg a sajtótájékoztatót, ahol mindjárt meg is tudhattuk, hogy a rendezvény fő támogatójává a SCITEC NUTRITION, Magyarország  egyik legnagyobb táplálékkiegészítő-gyártója lett, ezáltal az rendezvény hivatalos neve a MAX 2014 - SCITEC NUTRITION Harcművész és Küzdősport Expora változott.  

Világjátékok-győztes S. Kovács Ádám elmondta, hogy a május 24-én a Syma Csarnokban megrendezésre kerülő expó Magyarországon ugyan újnak számít, külföldön azonban már láthattunk hasonló kezdeményezésre példát, a magyar szervezők pedig szeretnék egy hagyományteremtő sorozatot indítani, évente ismétlődő expók szervezésével. 

S. Kovács Ádám beszéde

MAX2014 - SCITEC NUTRITION Harcművész és Küzdősport Expo Magyarországon egyedülállóan biztosít majd lehetőséget egy küzdősport vásár és kiállítás számára, ami pedig külön kiemelendő, hogy gálamérkőzések, szemináriumok és funkcionális tréning-foglalkozások is helyet kapnak a programban. Ennek megfelelően többek között az MMA, Muay Thai, Birkózás, Box, Judo és Karate is közelebbről megismerhető majd olyan nevek képviseletében, mint Végh Pumukli Attila (MMA világbajnok), Rudolf Durica (Muay Thai világbajnok), Kiss Balázs (Birkózó világbajnok), Balzsay Károly (Ökölvívó világbajnok),  Hadfi Dániel (Judo Európa bajnok) vagy S. Kovács Ádám (Karate Világjátékok győztes). A rendezvényre kilátogatók három jegytípus közül választhatnak: sétálójegy, aktív jegy és szeminárium jegy lehetőségek menték nézelődés mellett akár edzéseken való részvétel is biztosított. Tíz sportág közel 500 versenyzővel képviseli majd magát, S. Kovács  Ádám pedig egy sikeres és mindenki számára hasznos rendezvény képét előre vetítve zárta sorait.

Ezt követően dr. Simicskó István szólalt fel a sajtótájékoztatón, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára kiemelte az expó fontosságát a tekintetben, hogy az egészséges életmód üzenete így előtérbe kerül és a harcművészetek teret kapnak értékeik kiemelésére és prezentálására. Deutsch Tamás büszkén hangsúlyozta, hogy "Az MTK hagyományát folytatjuk", ugyanis az MTK négymillió forinttal támogatja a rendezvényt. Emlékeztetett egyben arra, hogy az MTK egykori alapítója, Brüll Alfréd a nemzetközi amatőr birkózó szövetség egyik alapítója volt.

Hadfi Dániel beszéde

Hadfi Dániel felszólalásában kiemelte, hogy gondolkodás nélkül mondott igent arra, hogy támogassa a rendezvényt, méltatva, hogy a gyerekek számára milyen pozitív lehetőségeket és üzenetet hordoz magában majd a program. Elmondása szerint az egyes küzdősportok közötti egészséges rivalizálás mellett a tisztelet a legfontosabb, melynek üzenetét a MAX 2014 - SCITEC NUTRITION Harcművész és Küzdősport Expo önmagában hordozza.

Balzsay Károly beszéde

A sajtótájékoztató végén a korábbi WBO nagyközépsúlyú ökölvívó világbajnok Balzsay Károly is szót kapott, aki elmondta, hogy KSI csapatát irányítva Komárno legjobbjai ellen mérkőznek majd az expó keretén belül, ami nagyszerű lehetőséget biztosít egy számunkra nagyon fontos verseny kapcsán.

A beszédek után a jelenlévők között kisorsoltak öt jegyet a nemrég elhunyt Paul Walker – aki köztudottan barna öves brazil jiu-jitsu-s volt –utolsó filmjének bemutatójára a Big Bang jóvoltából.

 

Bővebb információk a MAX 2014 Expo kapcsán (kattints)

expo_banner2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr86100146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JohnHenry 2014.05.06. 18:08:01

legalább ezt a két semmirekellő politikust kihagyhatták volna...
süti beállítások módosítása