TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

White: Carano akarja a címmeccset

2014.04.11. 21:22 td_hriczuakos

A múlt héten napvilágot látott, hogy Dana és Gina Carano bizony találkozni fognak, hogy megvitassák Gina visszatérését. Mert az már egyre biztosabbnak látszik, hogy Carano kisasszony igen is újra ketrecbe lép, méghozzá nem is kicsi összegért. És egyből a bajnok, Ronda Rousey ellen teheti ezt meg, aki szintén nyilatkozta, hogy szinte égetően közel van egy meccs Gina ellen, szóval ő semmi rossznak nem lesz az elrontója. A mostanság filmes karrierjére koncentráló Carano még mindig szerződés alatt áll a Strikeforce-szal, melyet ugye a Zuffa felvásárolt, ezáltal összeolvasztva az UFC-vel. Dana nyilatkozata:

„Vissza fog térni, mihelyst aláírja a papirokat. Ő olyan típusú harcos, mint Rousey, nem fog a semmiért visszatérni. Ha visszatér, akkor az azért lesz, mert akarja a címmeccset.”

A kopasz ezen szavakat az MMAJunkie-nak mondta, miközben Ronda kisasszony is ott volt mellette. Majd kitértek arra is, hogy Gina számára talán nehéz lenne bemérni 135 fontba, korábban ugyanis nem egyszer fordult elő, hogy nem tudta hozni a súlyhatárt. Dana viszont megjegyezte, hogy amikor legutóbb találkozott Carano-val, meglepően kisebbnek, vékonyabbnak tűnt, talán most nem kellene annyira megszenvednie a fogyasztással. Ezzel egy gonddal kevesebb nyomja White vállát, de lehet, hogy hosszú még az út, mire Gina tényleg a visszatérésre adja a fejét.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr126017555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása