TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Bas Rutten: Hamarosan kiderül, mennyit ér Overeem az UFC-ben

2014.04.05. 21:23 td_axl

Bas Rutten régi motoros a szakmában, minden interjú során számíthatunk tőle pár korrekt, alkalomadtán odaszúrós gondolatra. Alistair Overeem egy ideje feketelistán van nála, ez elsősorban annak köszönhető, hogy Rutten szoros barátságot ápol a Golden Glory csapatával, melyet Overeem akkor hagyott el, mikor az UFC-be került, vagyis karrierje legígéretesebb szakasza előtt állt. Legalábbis ezt lehetett sejteni, de aztán a cucc-fiaskó és a Bigfoot, majd Browne elleni vereségek ezt gyorsan szétfoszlatták. Rutten pár aktuális gondolata Overeem kapcsán:

Mikor Alistair-ról beszélek, akkor azt mondják rám, hogy csak a Golden Glory elfogultság beszél belőlem és ezért húzom le őt. Azonban mindig objektíven beszélten róla. Korábban is megmondtam, hogy üvegálla van. Korábban is azt mondtam, hogy nézzétek meg a rekordját 2005 és 2007 között, legalább ötször ütötték ki. Ezt tudja Alistair is, és a Golden Glory-ban is tudták, ezért Cor Hemmers alatt kialakították neki az együtéses, szigorú védekezéses technikát: egyik kéz folyamatosan a fejet védi, a másikkal jöhetnek egyszeri ütések. Jobb, vagy bal kezet használt, egyenest vagy horgot, a másik kézzel védekezett stabilan.

 

A cucc-dolgait tudtad te, tudtam én, mindenki tudta. Elkapták őt, pozitív tesztje volt, le kellett jönnie róla, majd nyomban veszített. A tesztoszteron szintje – a neten olvastam – 160 volt…A nevadai bizottság elkaszálta és a jövőre tekintettel komoly feltételeket szabott neki. Szerintem ez és vereségei mentálisan megzavarták Alistairt, az addigi attitűdjét. Mir ellen más volt, jól harcolt, de más alapokon. Sokkal kevésbé hagyatkozott a fizikai paramétereire, nagyon ügyelt a kondijára. Kétszer ütötték ki őt keményen, nehéz lehetett ezen túllépni, az emberek pedig nyomban felrótták neki, hogy nem végezte ki Mirt. Ez nem így működik, fel kell dolgozni az ilyen vereségeket, Alistair pedig nagyon okos bunyót hozott ennek fényében, visszaszerezte az önbizalmát, a következő küzdelme során pedig meglátjuk, hogy mennyit is ér a nehézsúlyú mezőnyben.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr935956988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása