TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Dan Hardy a visszatérését fontolgatja

2014.03.26. 09:39 td_hriczuakos

Dan Hardy - UFC - 001.jpg

A múltkor más olvashattátok, hogy Dan Hardy, az UFC egykori váltósúlyú kihívója elfogadta a szervezet ajánlatát, melynek értelmében szakkommentátorként vesz részt néhány gálán. Ez meg is történt már, hisz Dan kommentálta a Gustafsson vs Manuwa gálát, méghozzá remekül. Az angol bunyós azonban ismét a ketrecben tenné a dolgát, de szívproblémái miatt nem lesz könnyű helyzetben:

„Egyértelműen tervezgetem a visszatérésemet, de persze előtte tudnom kell, hogy minden rendben van-e. Ez kicsit frusztráló, de az UFC ajánlata éppen a legjobbkor jött, emiatt egy új feladatra kellett koncentrálnom. És így a sport közelében maradhatok, tanulhatok a harcosoktól, és megmaradhatok rajongónak is. De a harc is megmaradt még, ez a legjobb az egészben. Ahogy a sport fejlődik, én ott lehetek, és első kézből tapasztalhatom meg, majd ezeket a dolgokat az edzőteremben is felhasználhatom. Aztán, ha ténylegesen eljön az idő a visszatérésre, én nem fogok nemet mondani.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr975878507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása