TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC Fight Night 38: Shogun vs Henderson II eredmények

2014.03.24. 12:03 td_adamrepa

 ufcfightnight38.png

H mint Hidrogén. Vagy Hendersonium? Nos, utóbbiból nem sok lelhető fel az univerzumban, mégis, valamiféle csoda folytán a Föld nevű bolygón, ha csak kis koncentrációban is (180cm, 93kg), de van belőle. Furcsa fajta hasadóanyag, melyet erőművekben vagy fegyverekben nem lelhetünk fel, ám annál inkább a 43 éves amerikai, Dan Henderson ökleiben. Bár attól függ honnan nézzük a dolgot - végül is Henderson ökleit is tekinthetjük fegyvernek. Tegnapi afférjük során Hendo eldobta a H-bombát, mely pontosan Mauricio "Shogun" Rua arcán landolt. A detonáció ereje hátrabukfencre kényszerítette a brazilt, aki ezután már csak az életéért kapaszkodott Henderson lábába. Hendo innen kalapácsütésekkel vetett véget a brazil estéjének, ezzel pedig lezárta a UFC 139-en közösen megkezdett fejezetüket, immáron másodjára is legyőzve Rua-t.


Az est egy másik, igen szépen sikerült meccse CB Dollaway és Cezar "Mutante" Ferreira összecsapása volt. Bár igen rövidre sikerült a találkozó... Mutante különleges képességeiből, melyek kapcsán a "mutáns" becenevet kapta, nem sok mutatkozott meg ezen az estén. Dollaway legutóbbi, Tim Boetsch elleni megosztott pontozásos veresége óta pedig úgy tűnik elhatározta, hogy inkább nem a bírókra bízza a dolgot - 37 másodperccel a menet indulása után már be is fejezte azt egy szépre sikerült TKO-val.


Alapvetően egy igen említésre méltó meccs volt még, a prelimek közötti Godofredo Pepey és Noad Lahat találkozás. Pepey egy elég komoly bónuszt kapott a meccs után... Ez mondjuk gyönyörű, repülő térdese után, mellyel Lahat tudatát ideiglenesen elválasztotta testétől, érthető.


Az est további eredményei:

Főmeccsek

-Leonardo Santos vs. Norman Parke többségi pontozásos döntetlen (29-27, 28-28, 28-28)
-Fabio Maldonado egyhangú pontozással győzte le Gian Villante-t (29-28, 29-27, 29-28)
-Michel Prazeres egyhangú pontozással legyőzte Mairbek Taisumov-ot (30-25, 30-25, 30-25)
-Rony Jason TKO győzelmet aratott Steven Sieler felett (ütésekkel, első menet, 1:17)

Prelimek

-Thiago Santos TKO győzelmet aratott Ronny Markes felett (ütések, első menet, 0:53)
-Jussier Formiga lekopogtatta Scott Jorgensen-t (RNC, első menet, 3:07)
-Kenny Robertson Thiago Perpetuo-t kopogatta (RNC, első menet, 1:45)
-Hans Stringer megosztott pontozással győzte le Francimar Barroso-t (29-28, 28-29, 29-28)

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr365876452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása