TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Teixeira: Ki fogom ütni Jones-t

2014.03.19. 15:57 td_hriczuakos

Glover-Teixeira.jpg

Lassan, de biztosan közeleg április vége (egészen pontosan április 26), amikor is az UFC 172 főmérkőzésén Jon Jones teszi kockára bajnoki címét a brazil Glover Teixeira ellen. Texeira-t tartják Jones eddigi legkeményebb ellenfelének, gyakorlatilag azóta, hogy megérkezett az UFC-be. Jones legutóbb mészárlásos partit rendezett Gustafsson-nal, és azon a meccsen bizony kiderült, hogy Jon is csak ember, és meg lehet őt fogni. Glover korábbi nyilatkozataiban már elmondta, hogy mi lehet a megoldás a győzelemhez, ám mostani gondolatában már keményen fogadkozik:

„Megvan hozzá az erőm, hogy kiüssem. Hinnem kell benne, hogy minden technikám működni fog az ő technikáival szemben. Az emberek mindig azt mondogatják, hogy olyan emberekkel kell edzenem, mint amilyen Jones, hogy emuláljuk a mozgását, de én igazán nem aggódom emiatt. Szerintem inkább neki kell aggódnia amiatt, hogy mit fogok vele csinálni. Ő a bajnok, de hiszek a képességeimben, és hiszem, hogy április 26.-án ki fogom ütni őt.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr455869799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása