TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Matt Riddle: A McDonald’s többet fizet, mint az MMA

2014.02.26. 17:26 td_hriczuakos

Matt-Riddle-201113.jpg

Emlékeztek még a TUF 7.-ik évadára, melyben Rampage és Griffin csapata tolta egymás ellen? Azt az évadot Amir Sadollah nyerte, de a show-ban olyan bunyósok is feltűntek, mint Matt Brown, C.B. Dollaway, Gerald Harris, Jesse Taylor vagy épp Matt Riddle. Matt azon kevés harcosok közé tartozott, aki profi karrierjét az UFC-ben kezdte el, ahol végül egy 7-3, 2 NC rekorddal távozott, na, nem vereségei miatt, hanem mert mariskát találtak a szervezetében a Che Mills elleni meccset követően, ráadásul ez már a második ilyen alkalom volt Riddle esetében. Dana kitette a szűrét, majd alig, hogy az LFC-be igazolt, a Bellator kivásárolta őt a szerződéséből. Úgy volt, hogy ott lesz a váltósúlyú torna indulói között, de végül sérülése után bejelentette visszavonulását, hogy egy rövid idő elteltével megint visszatérjen. Hasonló volt a felállás, a Bellator számolt volna vele, de egy újabb sérülés után Rebney-ék sem marasztalták. Legközelebb a TFC 27-es gáláján lép ketrecbe, de előtte jöjjön a nyilatkozata az MMA harcosok fizetésével kapcsolatban:

„Visszavonultam a Bellator-ban, mert nem akartak már nekem a 2013-as évben meccset adni, vagy megengedni, hogy elinduljak a tornán. Olyan harcosoknak, mint Joe Warren megtettek mindent, ők gondolom egy kényelmesebb pozícióban voltak. Nekem ez nem tetszett. Az UFC-ből pedig a marihuána miatt rúgtak ki, de az egész már csak a politikáról meg a képmutatókról szól, ebből lett elegem. És nem is voltam olyan jól megfizetve. Akár a McDonald’s-ban is dolgozhatnék, és több pénzt kapnék. Ezért vonultam vissza.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr565832717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása