TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Tito Ortiz visszaszólt White-nak

2014.02.17. 20:52 td_adamrepa

tito-ortiz.jpg

Dana White nemrégiben, még a UFC 170 előtti médiával való beszélgetések egyike során sokadjára kezdte alázni Ortizt és menedzseltjét, Cyborgot, akit még mindig cuccolással gyanúsított, továbbá Wanderlei Silvához hasonlította. White kétségbe vonta az orvosi véleményt, mely szerint Cyborg egészsége, valamint egy esetleges jövőbeli gyermekvállalás is veszélybe kerülhetne, ha megpróbálna Rousey súlycsoportjába lemenni.

Ortiz védence érdekében komoly lépésre szánta el magát: lemondott Cyborg menedzseléséről és egy közleményt adott ki:

"Azzal együtt tudok élni, hogy Dana nem szeret, de azzal nem, hogy Dana engem használ arra, hogy valaki másnak ártson. Sokat kaptam, lehet, egy részét megérdemelten, de Cris egy csodálatos ember és nagyszerű sportoló, aki nem érdemli meg, hogy ilyen módon sértegessék."

"Nem értem, hogy Dana hogyan engedheti meg, hogy az irántam érzett gyűlöletével ártson a UFC-nek és a rajongóknak, azzal, hogy nem hozzák össze ezt a meccset."

"Azzal gyanúsítja, hogy még mindig valami tiltott anyagot használ és azt mondta, hogy nem érdemli meg, hogy Rondával harcoljon, holott egy éve ő hívott engem a meccs miatt."

"Sose mondtam, hogy meghalna, ha lemenne 135-be, csak egyszerűen megismételtük, amit a doktor mondott, miszerint Crisnek nem szabadna abban gondolkodnia, hogy ebben a súlycsoportban tervezze pályafutását. Három meccset akartunk, de a UFC azt mondta, hogy vagy hét vagy semmi."

"Mindenesetre én nem akarok az útjába állni annak, hogy a rajongók megkapják, amit akarnak és nem fogom Cris-t visszatartani. Ezért úgy döntöttem, hogy nem menedzselem tovább, Így már ezt se vethetik a szemére."

"Unalmas már, hogy Dana tiltott anyagok használatával gyanúsítja még mindig. Mutasson valamit, vagy hallgasson. Teszteljék le vagy pedig hagyják abba a róla való hazudozást. Cris egy kívül-belül gyönyörű nő, ne inzultálják a kinézete miatt. Lehet, hogy nagyon kemény, de attól még vannak érzelmei."

"Persze most majd páran megint azzal jönnek, hogy Tito ki akarja sajátítani magának a rivaldafényt, de nem - ez nem rólam szól, hanem Cris Cyborg-ról, a legkeményebb nőről a Földön, aki nemsokára többszörös világbajnok lesz."

Cyborg a történtekre reagálva köszönetet mondott Ortiznak azért, hogy segített a karrierjét helyes irányba állítani és hogy tárt karokkal fogadta akkor, amikor senki. A rajongóknak megígérte, hogy folytatja a fejlődést, egyre jobb lesz és bár szomorú, Istennek terve van." 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr235816093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása