TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Prágában bunyózik Szűcs Gergő

2014.02.14. 16:05 td_soleado

Számomra örömteli módon ez a hétvége sem telik el magyar érdekeltségű külföldi gála nélkül. Ezúttal a székesfehérváriak kiválósága, Szűcs Gergő lép ketrecbe Prágában. Gergő a székesfehérvári Profi Kempo Akadémia versenyzője és edzője egyben.

 Kyoshi Takács Attila (5. dan ZBK) tanítványára a cseh fővárosban egy hazai harcos, Tomás Kyncl vár majd a ketrecben. Ellenfeléről nem sokat tudni, de Gergő nem az a fajta, akit ez nagyon elrettentene.

IMG_5396.JPG

 Gergő rövid bemutatkozása és pár gondolata következik a hétvégi bunyóval kapcsolatban:

 „Szűcs Gergő vagyok 8 éves koromban, 1999-ben kezdtem el ZBK Kempozni. Mára már 3. danos fekete öves mester vagyok, és a Profi Kempo Akadémián edzek, illetve edzéseket tartok gyerekeknek és felnőtteknek. 14 éves koromban kezdtem el full-kontakt versenyeken indulni, és az óta rendszeresen méretettem meg magam rajtuk. Zen Bu Kan Kempoban a Magyar Válogatott tagja vagyok így áprilisban még egy Világbajnokság is vár rám Portugáliában. Thai-box/Kick-box szabályrendszerben több mint 30 meccsem volt már, profi MMA szabályrendszerben a csehországi mérkőzésem lesz a 10. Bunyóztam már máskor is külföldön európai szintet képviselő harcosokkal. Lengyelországban a hazai csapat versenyzőjét győztem le. Bécsben pedig a helyi BJJ edző - aki egyébként a Brazil Top Team tagja is- kopogtatott.

 A mostani meccsemen egy helyi érdekeltségű thai-boksz alapokkal rendelkező Tomás Kyncl nevű harcos ellen küzdök. Mivel ez is profi mérkőzés, így pontosan maximum 77 kg a felső súlyhatár. Sokat nem tudok ellenfelemről, de ez majd az első ütésváltás után úgy is megváltozik. Állandó formában tartom magam, de a hétvégi mérkőzésre tudatosan 3 hete készülünk edzőmmel, Takács Attilával. A technikai edzéseim mellett konditermes, bjj és box edzéseim is vannak. Rettentően várom már a mérkőzést. Szeretnék Prágából is győztesen hazatérni.

Köszönöm a lehetőséget!”

 

Kyoshi Takács Attila jóvoltából a rendezvényen Gergőn kívűl egy másik magyar, Antal Gergely és mérkőzik majd -95 kg-ban, a szintén cseh Vranata Lubos ellen

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr675813408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása